1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mit süssek?

Nagy cukrászati kézikönyv kezdőknek és haladóknak/Több mint 350-féle recepttel kenyér, torta, gyümölcslepény, apró- és cukrászsütemények készítéséhez

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: DS Budapest Nyomdai és Kiadásszervezői Kft.-PERFEKT a. s.
Kiadás helye: Budapest-Pozsony
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 463 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 963-216-188-2
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A sütőből ínycsiklandó illat árad, amikor reggelire friss muffint készítünk, vagy uzsonnára, vacsorára pompás süteményekkel kedveskedünk iskolából, munkából hazatérő fáradt családtagjainknak. Aki... Tovább

Előszó

A sütőből ínycsiklandó illat árad, amikor reggelire friss muffint készítünk, vagy uzsonnára, vacsorára pompás süteményekkel kedveskedünk iskolából, munkából hazatérő fáradt családtagjainknak. Aki szokott sütni, tudja, milyen jóleső érzés, ha ebédre vagy vacsorára valamilyen finom falatot, mondjuk egy mennyei lepényt tálalhat. Sokan unjuk a készételek mesterséges aromáját, és nagyra értékeljük a friss, természetes alapanyagok zamatát. A házi sütemények íze utolérhetetlen.
A sütés tudománya nem hétpecsétes titok, csak a hozzávalókat kell gondosan kimérni, és be kell tartani az utasításokat. Sok idő sem kell hozzá. Az itt közzétett számtalan recept bármelyikének elkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe, különösen, ha elektromos habverőt (mixert) vagy robotgépet használunk hozzá.
Forgassuk hát bátran ezt a kézikönyvet, hisz mindent megtalálhatunk benne, amit a sütésről tudni kell: átfogó fejezetek foglalkoznak az alapvető ismeretekkel, beleértve a különféle, élesztővel vagy anélkül készülő tésztákat, lepényeket, kekszeket és kenyereket, sőt a mesés születésnapi tortákat is. A választékot több száz, a világ minden tájáról származó hagyományos és újfajta recept gazdagítja. Az egyszerűen, jól érthetően fogalmazott leírások alapján mind a kezdő, mind a gyakorlott háziasszony könnyen elkészítheti a kívánt süteményt. Vissza

Tartalom

Bevezetés6
Lepények és gyümölcstorták8
Felvert tészták, kevert sütemények és torták102
Aprósütemények214
Habcsókok és felfújtak286
Palacsintatészta304
Kelt tészták318
Sütőporos tészták, teasütemények és muffinfélék390
Karácsonyi sütemények440
Szakkifejezések458
Tárgymutató460
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv