1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rituálé

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Vagabund Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 206 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-9685-66-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Antonio Marquez, az argentin patológusból WHO ügynökké avanzsált volt rendőrségi szakértő, különös feladatot kap az ügynökségtől. Kanadába kell utaznia, hogy Katie Milnerrel, a bostoni pszichiáternővel együtt a helyi kis FBI iroda segítségére legyen egy gyomorforgató bűnügy felgöngyölítésében.
Az elkövető fiatal, egészséges férfiakat támad meg, akik valamilyen okból kórházi kivizsgáláson vettek részt. A módszere minden egyes gyilkossággal egyre kifinomultabbá válik, a pszichiáternő véleménye szerint olyan sorozatgyilkossal van dolguk, aki rituális gyilkosságokat követ el.
A gyilkos Toronto csillogó kórházpalotáiban és külvárosainak indián őslakosai között igyekszik menedéket találni üldözői elől, miközben egyre növekvő fanatizmussal küldi áldozatait haragvó istenének.
Miközben egyik megkínzott holttest után a másik kerül elő, a tapasztalatlan nyomozó szervek egyik hibát a másik után követik el, Marquez pedig kénytelen úgy dönteni, hogy a saját kezébe veszi az ügy megoldását.

Sally Hunter

Sally Hunter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sally Hunter könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Rituálé
Állapot:
1.280 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba
konyv