863.584

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Parányok

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 138 oldal
Sorozatcím: Modern könyvtár
Kötetszám: 243
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 10 cm
ISBN:

Fülszöveg

A fiatal venezuelai író regénye a "fogyasztói társadalom" emberének zaklatott idegállapotát, a nagyvárosi elidegenedést fogalmazza meg kishivatalnok hőse már-már öntudatlan bolyongása kapcsán. Mateo, a látszatra "sikerember", a testet és szellemet észrevétlenül, de állhatatosan felőrlő jelenből képzelet szülte látomásain s az emlékek birodalmán át keresi a kiutat: megpróbálja rendezni negyven év összetorlódott, összefüggéstelen eseményláncolatát. Körülötte a darabjaira hullott anyagi világ kavarog, és arc nélküli lények "parányok" futnak tova. Magányos statiszták, akárcsak Mateo, saját életük sivár színpadán.
Garmendia nagy sikerű könyve a latin-amerikai próza modern lélektani ihletésű, de erősen társadalmi érdeklődésű és napjainkban világirodalmi jelentőségű vonulatához csatlakozik.

Salvador Garmendia

Salvador Garmendia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Salvador Garmendia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem