1.031.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kandikamera

avagy képtelen tárgyak avagy festett lőtáblák Magyarországon

Szerző

Kiadó: Antológia Kiadó
Kiadás helye: Lakitelek
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-7908-52-8
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kérem a nyájas könyvolvasót, használjon engem egyszerűen EGY AZ EGYBE' ÚJSÁGNAK. Utcai tévéjjátékaim során a Magyar Televízióban már próbálkoztam valami hasonlóval. Rikkancsként olyan lapot árultam, melynek kivágott közepe után csak keskeny széle maradt meg, s ebben az átlátszó üres keret-újságban minden pillanatban pont az jelent meg, ami éppen másodperc törtrésze alatt tényleg lejátszódott a nagylöttyös életben.
Tehát, ha odatartottam ezt az EGY AZ EGYBE' LAPOT a meghökkent járókelő elé, ő magát láthatta azonnal benne. Pontosabban én őt, ő meg engem... S ha egy vonat netán indulni készült - mondjuk a Déli pályaudvarról -, és mi történetesen onnan néztük ezt az indulást az újságon át, akkor az a korábbi lapzárta ellenére azon nyomban már bele is került a lapba.
Ki-ki fantáziája, humorérzéke szerint tovább fokozhatja... (Magam is megpróbáltam 1992-től '96 április közepéig kitölteni ezt a hézagot saját rovatokkal.)
Sándor György

Sándor György

Sándor György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sándor György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv