1.035.153

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam)

Művészeti hetilap - XXI. évfolyam 1-4., 6-8., 10-23., 25-53. szám

Szerkesztő

Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 1.519 oldal
Sorozatcím: Film-Színház-Muzsika
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nem teljes évfolyam. Hiányzik az 5., 9., 24. szám. Fekete-fehér illusztrációkkal. További kapcsolódó személyek a folyóiratokban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"1976
krónikájából
Új évet kezdünk, már e lapszámunk dátumával is. Bár ez az újság még az elmúlt év utolsó napjaiban készült, mi mindenesetre az újesztendőt köszöntjük vele. S ebből az... Tovább

Előszó

Részlet:
"1976
krónikájából
Új évet kezdünk, már e lapszámunk dátumával is. Bár ez az újság még az elmúlt év utolsó napjaiban készült, mi mindenesetre az újesztendőt köszöntjük vele. S ebből az alkalomból visszatekintünk az 1976-os évre, fölidézvén néhány emlékezetes pillanatot az év színházi, zenei és filméletéből, szólunk néhány, ez évben feltűnt fiatal művészről, fesztiváldíjakról, színházi bemutatókról. S örvendezve mondjuk, négy lapszámunk is kevés lenne akárha csak egy-egy képpel s néhány emlékidéző sorral teljessé akarnánk tenni az év krónikáját.
CALIGULA. A Pécsi Nemzeti Színház fiatal rendezője, Paál István Albert Camus több mint harminc esztendeje írt drámáját állította színpadra. Az előadás az elmúlt évad meglepetése volt, és kiemelkedő, élményt jelentett; elsősorban a tehetséges rendező és címszerepet játszó Holl István közös munkája nyomán. Képünkön: Dávid Kiss Ferenc és Holl István.
AZ ÚJ VILÁGSZTÁR. Napjaink egyik legkeresettebb tenoristája szerepelt februárban először a magyar közönség előtt: Jósé Carreras az Erkel Színházban Az álarcosbál Riccardóját, az Operaházban a Bohémélet Rodolfóját énekelte. — Képünkön: Miller Lajossal Az álarcosbálban.
AZ ÉV ELEJÉN • AZ ÉV ELEJÉN • AZ ÉV ELEJÉ
japan NORINA. A korábbi Pillangókisasszonyként és Mimiként megismert japán Alsulco Azuma volt az Operaház vendége januárban: a Don Pasquale Norináját énekelte. Ernestoként a fiatal olasz Paoío Barbacini mutatkozott be. A képen ők ketten." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam) Film-Színház-Muzsika 1977. (nem teljes évfolyam)

A borító enyhén kopott, foltos, elszíneződött. A lapélek kissé foltosak. Néhány lap enyhén foltos, töredezett, szakadozott, javított. Két szám borítója hiányzik.

Állapot: Közepes
4.600 Ft
3.680 ,-Ft 20
18 pont kapható
Kosárba
konyv