826.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A botrány

Szerző
Fordító

Kiadó: Sierra
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 389 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-234-585-1

Fülszöveg

A gyönyörű Jade Sperryvel megtörtént a legrosszabb, ami csak egy lánnyal történhet - legalábbis azt hiszi. Ám, még ennél is többet mér rá a sors... a kisváros igazságot sem szolgáltat neki, hiszen támadói a seriff és más befolyásos polgárok elkapatott csemetéi voltak.
Jade Sperry azonban nem az a lány, akit meg lehet törni!
Tehetség, szorgalom és akarat lakozik benne... Jade Sperrynek célja van: valakivé válni - hogy ne lehessen többé mindenki játékszere! És úgy tűnik, amit Jade nagyon akar, az valóra válik...
Másfél évtized múlva gazdag üzletasszonyként tér vissza a városba, ahol tudja, harc vár rá!... Rá és alkalmazottjára, az önfejű, makacs és lobbanékony Dillonra, aki mégis mintha megváltoztatta volna a férfiakhoz fűződő viszonyát... felkeltette volna a valódi, állandó társ iránti igényét.
S ahogyan az idő múlik, a bosszún kívül másféle, természetes és már-már feledett asszonyi érzések is tanyát vernek Jade Sperry szívében.

Sandra Brown

Sandra Brown műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sandra Brown könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A botrány A botrány

A borító enyhén töredezett.

Állapot:
1.740 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba