1.034.959

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Das Haus in der Mango Street

Ház a Mangó utcában

Szerző
Fordító

Kiadó: Goldmann Verlag
Kiadás helye: München
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 118 oldal
Sorozatcím: Frauen heute
Kötetszám: 42344
Nyelv: Német  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 3-442-42344-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Cisneros regényének főszereplője Esperanza, egy mexikói bevándorló családba született, körülbelül 12-13 éves kislány, aki Chicago latin-negyedében él, a Mango Streeten, egy ütött-kopott házban. Nagyon rövid fejezetekben szinte csak pillanatokra villannak fel jelenetek Esperanza életéből, abból az egy évből, amikor megfogalmazódik benne, hogy szeretne kiszabadulni a Mango Streetről.
Esperanza, akinek neve spanyolul annyit tesz, hogy Remény, ehelyett inkább arról álmodik, hogy a rengeteg könyv és papír, ami körülveszi, hozzásegíti majd ahhoz, hogy saját háza legyen, amelyet nem kell majd szégyellnie az iskolában tanító apáca előtt, amelyen nem pereg a festék, és ahol csinos lila petúniák nyílnak a terasz előtt. Verseket fabrikál, történeteket fogalmaz meg a fejében, és álmodozik – arról, hogy elmenjen a Mango Streetről, hogy aztán visszatérhessen. A felvillantott életekből, Esperanza gondolataiból pedig egy csodaszép, megkapó regény kerekedik ki.

Tartalom

remény, elvágyódás, álmodozás, spanyolajkú, kisebbség, USA, Chicago

Sandra Cisneros

Sandra Cisneros műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sandra Cisneros könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv