1.034.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kasmíri rege (minikönyv) (számozott)

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 259 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Orosz  
Méret: 5 cm x 4 cm
ISBN: 963-02-1517-9
Megjegyzés: Számozott kiadás. Számozás színe: Kék Nyomda: Athenaeum Nyomda, Budapest Néhány fekete-fehér illusztrációval. A könyv pontos mérete: 41 x 52 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A csúcsaikkal az eget csókoló hegyek oldalából alig látható erecskékből gyöngyözve előtörő kristálytiszta forrásvíz fehérlőn habzó patakokká egyesül, majd a völgyekben már vidáman, élénken csobogó... Tovább

Előszó

A csúcsaikkal az eget csókoló hegyek oldalából alig látható erecskékből gyöngyözve előtörő kristálytiszta forrásvíz fehérlőn habzó patakokká egyesül, majd a völgyekben már vidáman, élénken csobogó folyóvá válik. Midőn már folyóvá lett, réteken, síkokon, pusztákon át messzi-messzi útra indul. Minél hosszabb az útja, annál több erecske, patakocska, folyócska egyesül vele, mígnem hatalmas folyammá duzzad. Éjjel-nappal nyugtot nem találva, a folyam egyre csak hömpölyög előre, hullám hullám hátán, s erőhöz erőt, hatalomhoz hatalmat, szépséghez szépséget társítva szolgálja az embereket.
Az életet fakasztó víz a virágok, a vetések, a fák és cserjék gyökereit táplálva, levél mellé újabb levelet, rügy mellé rügyet, hajtás mellé hajtást, bimbóhoz bimbót, virághoz virágot, gyümölcshöz gyümölcsöt, szépséghez szépséget adva, boldogságot és reményt kelt az emberekben.
A kasmíri nép ősi, szép szerelmes dalai folyam hullámaihoz hasonlóan hömpölyögnek tovább, egyre tovább. Vissza

Sáraf Rásidov

Sáraf Rásidov műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sáraf Rásidov könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv