Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

971.509

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a 4000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú)

Szerző
Grafikus

Kiadó: Singer és Wolfner Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlap hiánya miatt a könyvészeti adatok nem beazonosíthatók. Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a 17. oldalról:
Hogy indúlt el mackó úr Francziaországba?
szeretve tisztelt gazdám. Tányértalpú Balambér, éppen a vacsorát várta vára öblös termében, amikor zörgetést hallott a hatalmas,... Tovább

Előszó

Részlet a 17. oldalról:
Hogy indúlt el mackó úr Francziaországba?
szeretve tisztelt gazdám. Tányértalpú Balambér, éppen a vacsorát várta vára öblös termében, amikor zörgetést hallott a hatalmas, vaspántos várkapun.
- Zörgetem-dörgetem, - csóválta meg fejér nagyuram. - Talán bizony igen korán lefeküdt és elaludt a kapus? Nézz ki fiam, Sára, - hátha valami szegény vándorló legény, akinek nincs hová fejét lehajtania ebben a zimankós, förgeteges téli időben? Tányértalpú koma ajtaján ne zörgessen senki hiába!
Balambér úr ifjú hitvese, a hordódereku Sára asszony - mivelhogy mackó urék nem a darázsdereku, hanem a hatakós hordó dereku menyecskét tartják szépnek - azonnal engedelmeskedett a férje ura parancsának. Lesietett a várkapu aljába, ahol fülkéjében csakugyan horkolt a kapus, a kövér mormota: fölcibálta hát álmából és kinyittatta a kaput a jövevénynek. Vissza

Sas Ede

Sas Ede műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sas Ede könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú) A 3 tányértalpú testőr meg tányértalpú koma egyéb kalandjai (rossz állapotú)

A gerinc hiányzik, a borító kissé kopott, sérült. Az előzék-, elő- és címlap, valamint az 1-16. és 119-122. oldal hiányzik a könyvből. A könyv kötése megnyílt, néhány lap foltos.

Állapot: Rossz
3.860 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba