1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy szerelem naplója

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Arktisz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 963-818-907-X
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

2002 őszén, kilenc hónap megfeszített munka után, elkészültünk a Szerelemtől sújtva című filmünkkel. Sok kínálódást, sok örömöt megélve, véglegesen lezártuk a dobozokat, a füzeteket, a mappákat,... Tovább

Előszó

2002 őszén, kilenc hónap megfeszített munka után, elkészültünk a Szerelemtől sújtva című filmünkkel. Sok kínálódást, sok örömöt megélve, véglegesen lezártuk a dobozokat, a füzeteket, a mappákat, amelyekbe gyűjtöttük a munka során felhalmozódott anyagokat. Elpakoltuk azt a nyolc forgatókönyv-változatot is, amelyeket Can Togay-jal írtunk.
Nehéz lezárni egy ilyen folyamatot. Az ember agya tovább zakatol, mit kellett volna még megírni, leforgatni. Ami azonban váratlanul érintett: nem voltam képes kitörölni a fejemből annak a fiatal nőnek az alakját, akit mi magunk alkottunk meg. Hiszen egy film leforgatása után egy alak már nem csupán a fantázia terméke, nem csak fehér lapokon létező szellem, hanem egy színésznő által életre keltett valódi élőlény. Persze nem lehet megérinteni, beszélgetni vele, de van teste, hangja, személyisége. Be kell vallanom, megszerettük őt. Képzeletemben és álmaimban minduntalan megjelent. Találkoztunk, beszélgettünk, elmentünk meginni egy teát. Sok mindent megtudtam róla, többet, mint ami egy filmben elfér. Nekiláttam tehát, hogy lejegyezzem azokat a történeteket, amelyeket Tőle hallottam. Ezt olvashatták az előző lapokon.
Megfordult a fejemben, hogy az Ő nevében adjuk ki ezt a könyvet, de az emléke iránti őszinte tisztelet meggátolt abban, hogy hazugságba mártsuk nevét.

2003. január

Sas Tamás Vissza

Fülszöveg

Tizenegy éves múltam. Hajnalodott, de már éber voltam a korai hőségtől. Óvatosan leguggolt az ágyam mellé. Nem mert mellém ülni, feszélyezhette a mezítelenségem. Leguggolt és hosszan nézett. Bőrömön éreztem sóvár tekintetét. Mikor úgy éreztem, elég, mintha fáznék, lassan magamra húztam a takarót. Aztán mintegy akaratlanul, a megkezdett mozdulat fojtott lendületével leejtettem a kezemet, egyenest Tibor ölébe. Erősen vert a szívem, féltem, hogy szaporább lélegzetemmel, megrebbenő szempillámmal elárulom magam. Tibor meghökkent, megrándult a teste. Megfogta a kezemet, gyengéden visszarakta az ágyra, felállt, és kimenekült a szobából. Sokáig kellett várnom, hogy ismét megérinthessem az ágyékát, azt a különös helyet, melyet titkok regimentje védett. Három év múlva jött be újra.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv