1.035.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Arany Kötőtű 1992. március

1992. 3. szám

Szerkesztő

Kiadó: Bastei Budapest Kiadói Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím: Arany Kötőtű
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Sok a stressz?
A kötés megnyugtatja az idegeket - vallják egyre többen, különösen a fiatal nők közül. Ezt állapították meg nemrégiben egy bonni közvélemény-kutató intézet munkatársai. Egy másik... Tovább

Előszó

Sok a stressz?
A kötés megnyugtatja az idegeket - vallják egyre többen, különösen a fiatal nők közül. Ezt állapították meg nemrégiben egy bonni közvélemény-kutató intézet munkatársai. Egy másik felmérés szerint - amit a hamburgi BAT Szabadidő-kutató Intézetben végeztek - elsősorban a 18 és 30 év közötti nők használják ezt a "gyógyírt" tudatosan, túlhajszolt idegeik megnyugtatására. Kiderült az is, hogy a kötő nők közül minden hatodik bőszen csattogtatja kötőtűit kedvenc tévéműsorai alatt is.
Nem tudom, hogy Magyarországon készült-e már hasonló felmérés, amely a kézimunkázás térhódításának okait kutatta. Az ugyanis tény, hogy elsősorban a kötés kezdi visszanyerni régi rangját! Erről tanúskodnak az utóbbi időben elszaporodó, különböző színes kötő magazinok - de ez tapasztalható a nemzetközi piacon is.
Vagy nézzünk szét a kirakatokban! Itthon és külföldön ugyanaz a kép fogad: hódítanak a kötött divatcikkek! Igaz, hogy ezek legnagyobbrészt ipari szériatermékek, és összehasonlításnál bizony alulmaradnak a sokkal egyénibb és gazdagabb kézi kötésű modellekkel szemben.
Lássuk tehát, milyen kötött újdonságokkal szolgál az Arany Kötőtű kedves és hűséges Olvasóinak: a bűbájos bébiholmik és a gyerekek örök favoritja, a képes pulcsik mellett, az újszerű "púderszínektől" az erőteljes színkompozíciókig széles skálán mozognak a legdivatosabb női és férfipulóverek.
Ügyes kezű lányok, asszonyok tavaszra az egész családot "felöltöztethetik" márciusi számunkból, ha most hősies elszántsággal nekiállnak (ill. ülnek) a kötésnek!
E kellemes elfoglaltsághoz stresszmentes, jókedvű napokat kívánok. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv