864.670

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Történelmi fogalomtár

Történelmi fogalomgyűjtemény

Szerző
Lektor

Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 159 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9260-70-3

Fülszöveg

Jelen kötet szerkesztői, akik nem rég még maguk is iskolapadban ültek, nagyon is jól emlékeznek arra, milyen nehéz volt felkészülni egy-egy felelésre, dolgozatírásra, vizsgára. Nem is arra törekedtünk, hogy vaskos, bonyolult kézikönyvvel nehezítsük számodra a tudományt, hanem hogy rövid, lényegretörő címszavakkal világítsuk meg azokat a dolgokat, melyek fontosak a tananyagban.
Sajnos, azt nem ígérhetjük, ha megveszed e kötetet, nem kell tanulnod többé. Azt azonban garantáljuk, ha minden tanóra után 15-20 percet rászánsz, hogy fellapozd és alaposan átböngészd a leckéhez tartozó címszavakat, csak jó jegyeid lesznek! Sőt, ha középiskolás vagy, és felvételire készülsz, a fogalomtár segítségével olyan jól használható ismeretekhez juthatsz, melynek birtokában könnyebben bejuthatsz az egyetemre!
Könyvünket természetesen nemcsak diákoknak ajánljuk, hanem mindazoknak, akik általános műveltségük alapjait kívánják felfrissíteni, megerősíteni. Ekképp minden család könyvtárában ott a helye.

Sebestyén Mária

Sebestyén Mária műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sebestyén Mária könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Történelmi fogalomtár Történelmi fogalomtár

A borító enyhén megtört.

Állapot:
740 Ft
370 ,-Ft 50
3 pont kapható
Kosárba