864.254

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Történelmi fogalomtár

Szerző
Lektor

Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 9-789639-62298-2

Fülszöveg

Jelen kötet szerkesztői, akik nemrég még maguk is iskolapadban ültek, nagyon is jól emlékeznek arra, milyen nehéz volt felkészülni egy-egy felelésre, dolgozatírásra, vizsgára. Nem is arra törekedtünk, hogy vaskos, bonyolult kézikönyvvel nehezítsük számodra a tudományt, hanem hogy rövid, lényegre törő címszavakkal világítsuk meg azokat a dolgokat, melyek fontosak a tananyagban.
Sajnos azt nem ígérhetjük, ha megveszed e kötetet nem kell tanulnod többé. Azt azonban garantáljuk, ha minden tanóra után 15-20 percet rászánsz, hogy fellapozd és alaposan átböngészd a leckéhez tartozó címszavakat, csak jó jegyeid lesznek! Sőt ha középiskolás vagy, és felvételire készülsz, a fogalomtár segítségével olyan jól használható ismeretekhez juthatsz, melynek birtokában könnyebben bejuthatsz az egyetemre!
Könyvünket természetesen nemcsak diákoknak ajánljuk, hanem mindazoknak, akik általános műveltségük alapjait kívánják felfrissíteni, megerősíteni. Ekképp minden család könyvtárában ott a helye.

Sebestyén Mária

Sebestyén Mária műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sebestyén Mária könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem