1.034.171

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Engem még nem szeretett senki...

Szerző

Kiadó: Unikornis Könyv- és Lapkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-7519-07-6
Megjegyzés: Néhány kottával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Élt Budapesten az Erzsébetváros kődzsungelében egy aprócska kis polgár. Ifjabb éveiben színész volt és légtornász, később füstös kiskocsmákban énekelt és zongorázott. Két ujjával pötyögtette a dallamot és inkább dünnyögött, mint énekelt hozzá. Varázslatos muzsikájával, szívbe markoló szövegeivel így is elbűvölte a nagyvilágot.
Ez a furcsa varázsló, amint kötetünkben található elbeszéléseiből és dalszövegeiből kitűnik, nagyon is jól ismerte az emberi lélek titkait. Gondolatait, érzéseit milliók tették magukévá. Világnagyságok zarándokoltak el hozzá, hogy láthassák és hallhassák. "Csak zseni" írta szerzőnk vörösbársony emlékkönyvébe Otto Klemperer, a karmesteróriás. "Csak" ember, tanúsíthatják mindazok, akik megértették Seress Rezső legkedvesebb dalának, a "Szeressük egymást gyerekek"-nek üzenetét.

Seress Rezső

Seress Rezső műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Seress Rezső könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv