1.034.782

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Angélique and the King

Angélique és a király

Szerző
Fordító

Kiadó: Bantam Books, Inc.
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 505 oldal
Sorozatcím: Bantam Historical Novel
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-553-12531-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Angélique találkozik kamaszkori szerelmével, Du Plessis-Bellére márkival, és feleségül megy hozzá. Ám a sors tovább üldözi, és második házassága is tragikusan végződik: elözvegyül. Szeretne felejteni, szeretne megszabadulni a fájdalomtól, ezért beleveti magát a versailles-i udvar fényűző világába.
Angélique szép - ezért csodálják a férfiak: mindenkihez kedves - ezért tisztelik a nők; jó politikai érzékkel megáldott okos nő - ezért becsüli a király. Ő az udvar legragyogóbb ékessége, nem csoda hát, hogy hamarosan Montespan márkiné legveszélyesebb riválisaként emlegetik. Athenalis Montespan, a király szeretője féltékeny szenvedélytől hajtva aljas merényleteket szervez ellene. Angélique foggal-körömmel harcol a hamis vádak és alattomos támadások ellen. Ám egy napon XIV. Lajos különös tényeket tár fel előtte első férje, Jofrey de Peyrac halálával kapcsolatban, s ez gyökeresen megváltoztatja Angélique sorsának alakulását.

Tartalom

(szerelem, király, történelem, regény, Angélique)

Sergeanne Golon

Sergeanne Golon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sergeanne Golon könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv