1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Angélique and the King

Angélique és a király

Szerző
Fordító

Kiadó: Bantam Books, Inc.
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 505 oldal
Sorozatcím: Bantam Books Historical Novel
Kötetszám: 2
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Angélique találkozik kamaszkori szerelmével, Du Plessis-Bellére márkival, és feleségül megy hozzá. Ám a sors tovább üldözi, és második házassága is tragikusan végződik: elözvegyül. Szeretne felejteni, szeretne megszabadulni a fájdalomtól, ezért beleveti magát a versailles-i udvar fényűző világába.
Angélique szép - ezért csodálják a férfiak: mindenkihez kedves - ezért tisztelik a nők; jó politikai érzékkel megáldott okos nő - ezért becsüli a király. Ő az udvar legragyogóbb ékessége, nem csoda hát, hogy hamarosan Montespan márkiné legveszélyesebb riválisaként emlegetik. Athenalis Montespan, a király szeretője féltékeny szenvedélytől hajtva aljas merényleteket szervez ellene. Angélique foggal-körömmel harcol a hamis vádak és alattomos támadások ellen. Ám egy napon XIV. Lajos különös tényeket tár fel előtte első férje, Jofrey de Peyrac halálával kapcsolatban, s ez gyökeresen megváltoztatja Angélique sorsának alakulását.

Tartalom

(szerelem, király, történelem, regény, Angélique)

Sergeanne Golon

Sergeanne Golon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sergeanne Golon könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Angélique and the King Angélique and the King Angélique and the King Angélique and the King Angélique and the King Angélique and the King

A borító kissé elszíneződött, töredezett, rajta bejegyzés található. A lapéleken tollvonás és pecsét nyoma található. Az előlapon tulajdonosi pecsét látható.

Állapot:
2.480 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv