1.035.098

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szentgáli csoda

Szövetkezeti regény

Szerző

Kiadó: A "Hangya"
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Harmadik kiadás. Néhány fekete-fehér illusztrációval. Nyomtatta a Hungária Nyomda R. T., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy új műfaj - Szövetkezeti regény!
Tárgya az életből van merítve, szereplői élő személyek, célja pedig az, hogy könnyű és élvezetes formában ismertesse és szerettesse meg a legszélesebb... Tovább

Előszó

Egy új műfaj - Szövetkezeti regény!
Tárgya az életből van merítve, szereplői élő személyek, célja pedig az, hogy könnyű és élvezetes formában ismertesse és szerettesse meg a legszélesebb társadalmi réteggel a nagy apostolnak, gróf Károlyi Sándornak csodálatos álmát a megértésről, szeretetről és jólétről. Érthetővé kívántam tenni mindenki előtt, hogy hibáink okát elsősorban önmagunkban keressük és a magunk erejéből igyekezzünk megtalálni a boldogulás útját!
Történetem folyamán elkalandoztam édesanyám szülőföldjére, a Hargita aljára, ahonnan a történelem folyamán annyiszor jött a nemzeti megújhodás.
Kinek ajánlhatnám szerény munkámat másnak, mint az én forrón szeretett népemnek, a magyar falu szegény, mostohasorsú magyarjainak. Ha minden olvasómban csak egy csipetnyi megmarad abból, amit itt ki akartam fejteni, úgy munkám nem volt hiábavaló!
Vissza

Siculus Viator

Siculus Viator műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Siculus Viator könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv