766.450

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Salamon és Sába királynője

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Aquila Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 378 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-679-673-0

Fülszöveg

"Amikor isten megteremtette az embereket, férfit és nőt egyetlen agyagfigurának formázta meg, azt a földre dobta, és a szobrocska eltörött. Csak a két egymástól elszakadt rész illik össze, és az élet egészen különleges ajándékának számít, ha a felek egymásra találnak..."
Siegfried Obermeier az élet által írt legszebb szerelmes történetek egyikét meséli el: Sába királynő és Salamon király mesés szerelmét.
Salamon király bölcsességéről már életében legendák keringtek, hírük eljutott a tömjénkereskedelem révén gazdaggá és hatalmassá vált távoli Sába királyságba is. Sába fővárosában, Maryab-ban Sába királynője, Bilkis Balmaka uralkodik. Apja kicsi kora óta trónörökösnek nevelte, így feladatát később nagy ügyességgel és okossággal látta el egy olyan világban, ahol férfiaké volt a vezető szerep. Kiszélesítette példának okáért a gátat, ami bővebb termést eredményezett, ezzel meg is hódította népe szívét. Ám Bilkis nem csupán uralkodónő volt, hanem nő is, aki tudja, hogy csak egyetlen... Tovább

Siegfried Obermeier

Siegfried Obermeier műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Siegfried Obermeier könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem