1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Advent

Oratorium szavalókórusra

Szerző
Grafikus

Kiadó: Szegedi Fiatalok Művészeti Kollégiuma
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 54 oldal
Sorozatcím: Szegedi Fiatalok Művészeti Kollégiuma Szinpad-Könyvtár
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes kiadói papírborítóban. Buday György fekete-fehér fametszeteivel illusztrált. Könyvreklám melléklettel. Első kiadás! Ez a könyv készült Traub B. és Társa könyvnyomdájában.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

I. RÉSZ
A szin majdnem teljesen sötét. A háttérben távoli hegy derengő körvonalai. Balról a szin szélén alacsony dombféle; ezen ül, fehér ingben, Gáspár, előtte a földön vándorbot. Jobbról nagy,... Tovább

Előszó

I. RÉSZ
A szin majdnem teljesen sötét. A háttérben távoli hegy derengő körvonalai. Balról a szin szélén alacsony dombféle; ezen ül, fehér ingben, Gáspár, előtte a földön vándorbot. Jobbról nagy, lefektetett, elől nyitott hordó; ennek szójában ül Menyhért, chitonban, előtte a földön bot. A szin közepén pálmafa; ez alatt ül, keresztbe vetett lábbal; dereka körül kendővel Boldizsár. Előtte bot. Köztük és mögöttük egybefolyó, mozdulatlan, később hullámzó embertömeg, férfiak, nők, gyermekek, mindenféle szinü, sarkig érő ingben : az Emberiség. - A Három Király közül mindig csak az van megvilágítva, amelyik beszél. A tömeg állandóan félhomályban marad, úgy hogy egységes masszaként hat, egyesek nem válnak külön.
GÁSPÁR: Ülök egyedül . . .
KÁR: (a sötétből, egész halkon, visszhangszerűen) Egyedül . . . Vissza

Sík Sándor

Sík Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sík Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv