A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Quentin Durward

Quentin Durward

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Progress Publishers
Kiadás helye: Moszkva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 136 oldal
Sorozatcím: New Method Supplementary Reader
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kalandban, izgalomban, fordulatos cselekményben a Quentin Durward Walter Scott talán leggazdagabb regénye. Színhelye a háborúk, cselszövések, lázadások zaklatta XV. századi Franciaország. A cselekmény bonyolítója XI. Lajos, Franciaország királya, korának egyik legravaszabb politikusa. Ellenfele: a vad és elszánt burgundiai herceg, Merész Károly. A tét: Liége városa. A kiszemelt áldozat: a szépséges Isabelle grófnő, akit Lajos király a burgundiai herceg egyik ellenfele, a vadsága és durvasága miatt Vadkannak csúfolt Guillaume de la Marche kezére akar játszani.
A hatalmasok e küzdelmébe keveredik bele az ifjú Quentin Durward, egy Skóciából Franciaországba szakadt kóbor vitéz, akit a véletlen összehoz Lajos királlyal. Belép az udvari gárdába, bátran kiáll minden próbát, és sok veszélyes kaland után végül nagyrészt az ő vitézségén múlik, hogy a történet nem véres tragédiával zárul. A klasszikus történet angolul tanulók számára egyszerűsített változata (4. szint).

Tartalom

angol nyelvtudás, olvasmány, gyakorlás, szövegértés, olvasásértés

Sir Walter Scott

Sir Walter Scott műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sir Walter Scott könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv