1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sport 2019

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Olimpiai Bizottság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 528 oldal
Sorozatcím: Sport évkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


SORONKÉNTI CSODA
Tekintettel arra, hogy az olimpiák közötti esztendőket a versenysport tekintetében - rossz szokás szerint - divatos a szokottnál unalmasabb időszaknak nevezni, elég az ezúttal is szívvel, és a sport irányában bevallott elfogultsággal készült évkönyvünk első részét, a kiemelt események részt átlapozni. Mór annak, aki nem volt, nem lehetett részese egyiknek sem, hiszen aki bármelyik hazai világversenyt, netán bármelyik MOB-delegációt felvonultató viadalt a helyszínen, vagy éppen a televízió képernyőin keresztül izgulhatta végig, pontosan tudja, mit nyújtott, mit nyújthatott az év a sport szerelmeseinek. Cseppet sem mellékesen 2019-ben Budapest hivatalosan is az Európa Sportfővárosa címet birtokolhatta, bizonyítván az elkötelezettséget, a sikeréhséget, a mérhetetlen szeretetet, legyen szó ötkarikás kvótáért zajló, roppant kiélezett harcon óta tömegeket megmozdító utcai futóversenyeken keresztül egészesen a kisdiákok vetélkedésig. Ha az Európa vagy a Világ... Tovább

Fülszöveg


SORONKÉNTI CSODA
Tekintettel arra, hogy az olimpiák közötti esztendőket a versenysport tekintetében - rossz szokás szerint - divatos a szokottnál unalmasabb időszaknak nevezni, elég az ezúttal is szívvel, és a sport irányában bevallott elfogultsággal készült évkönyvünk első részét, a kiemelt események részt átlapozni. Mór annak, aki nem volt, nem lehetett részese egyiknek sem, hiszen aki bármelyik hazai világversenyt, netán bármelyik MOB-delegációt felvonultató viadalt a helyszínen, vagy éppen a televízió képernyőin keresztül izgulhatta végig, pontosan tudja, mit nyújtott, mit nyújthatott az év a sport szerelmeseinek. Cseppet sem mellékesen 2019-ben Budapest hivatalosan is az Európa Sportfővárosa címet birtokolhatta, bizonyítván az elkötelezettséget, a sikeréhséget, a mérhetetlen szeretetet, legyen szó ötkarikás kvótáért zajló, roppant kiélezett harcon óta tömegeket megmozdító utcai futóversenyeken keresztül egészesen a kisdiákok vetélkedésig. Ha az Európa vagy a Világ Sportországa titulust is kiosztanák, ugye Megannyi felejthetetlen pillanat, dráma és ámulat, örömvagy éppen fájó könnycseppek, küzdelem, csata, szó sincs itt kérem unalmasabb időszakról, minden ott folytatódott, ahol abbamaradt! Arról nem beszélve, hogy az olimpiász minden egyes pillanatát meg kell élnünk ahhoz, hogy akkor, azon a bizonyos napon szenvedélyesen drukkolhassunk majd azoknak a sportolóinknak, akik jogot szereznek az olimpiai részvételre. így hát 2019-ben is megéltünk ezt, megéltünk azt, készültünk, készülünk Tokióra, készülünk az újabb felejthetetlen hazai és nemzetközi megméretésekre, várjuk minden nap a csodát, miközben siratjuk elhunyt bajnokainkat, kesergünk a keseregnivalón, nézzük a távoli néznivalót. És ez mind-mind a sport körül összpontosul. Miképpen ez a könyv, amelynek már megszokott új köntöse, hófehér borítója meseszépen mutat 2019-ben is, ragyogóan íveli át a szerzők, a fotósok mesterműveit, szupersportolóink felettébb értékes gondolatait. Amelyeket esztendő múlva bizonyosan megéri majd ismét elővenni, és hozzáolvasni a 2020-as, talán nem kiabáljuk el, aranyborítós folytatás mellé. Mert így kerek a történet. Évről évre van mire visszaemlékezni - 201 9 is egy csoda ebben a sorban.
Amler Zoltán
főszerkesztő Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv