A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

SKYY Shaker School

Mixertanfolyam tananyag

Szerző
Lektor
Fotózta
Budapes
Kiadó: Törley Pezsgőpincészet Kft.
Kiadás helye: Budapes
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím: SKYY Shaker School
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

1. KÖvetelmények
Személyi követelmények
1. Állóképesség
2. Egészségügyi alkalmasság
3. Becsületesség
4. Türelmesség
5. Szervezőkészség
6. Emlékezőtehetség

Munkavédelmi követelmények
A... Tovább

Előszó

1. KÖvetelmények
Személyi követelmények
1. Állóképesség
2. Egészségügyi alkalmasság
3. Becsületesség
4. Türelmesség
5. Szervezőkészség
6. Emlékezőtehetség

Munkavédelmi követelmények
A munkahelyünkön, mint ahogy máshol is, előfordulhatnak balesetek, ennek megelőzésére különféle munkavédelmi és balesetmegelőzési előírásokat kell betartanunk, amelyeket rendeletek szabályoznak. Az általános előírások mellett léteznek speciális munkavédelmi követelmények is, amelyeket a helyi adottságok figyelembevételével állítanak össze a munkavédelmi és tűzvédelmi szakemberek, ezeket az előírásokat üzleti munkavédelmi szabályzatnak nevezzük.
Vissza

Tartalom

1. Követelmények 2
Személyi követelmények
Munkavédelmi követelmények
Mixerrel szemben támasztott követelmények
2. Az eladástechnika kultúrája 4
3. A bár 6
A bárok kialakulása
A bárpult
A pult berendezései
4. A vendéglátó üzletek típusai 8
Melegkonyhás vendéglátóipari üzlet
Cukrászdák 9
Italértékesítő üzletek
Munkahelyi vendéglátó üzletek
Egyéb vendéglátó üzletek
5. Rendezvények 10
Rendezvénytípusok
A rendezvényismertető füzet 11
A rendezvények lebonyolításának háromféle módja
A rendezvén forgatókönyve
6. Itallap 12
7. Alkoholmentes italok 14
A kavé 15
Kávéreceptek
A tea 17
A tea elkészítési módszerez 18
8. Alkoholtartalmú italok, szeszek 20
A sör
A gin
A vodka
A rum
A tequila
A whisky
A skót (Skotch) whisky
Az ír whiskey 29
Az amerikai whiskey
A kanadai whisky 30
Whisky likőrök
A whisky kóstolása
A whisky ízei
A cognac és a brandy 31
A brandy - borpárlat 32
A vermut 33
A likőrök
Italszótár 46
9. A szőlő és a bor 51
A szőlőnövény
A talaj
Szőlőfajták
A bor 56
A szüret
Az erjedés
A borkezelés
Az érlelés
A palackozás 59
A borbírálat 60
A borkóstolás
Borkategoriák
Borszótár 62
Magyarország borvidékei 65
A bor kiválasztása 79
A borszervíz 81
Borospoharak 82
10. A pezsgő 84
A gyártás
Pezsgőkategóriák
A pezsgő jellege 85
A szervírozás
Pezsgőszótár
11. A koktélkészítés enciklopédiája 87
Alapszeszek
Ízkiegészítők, ízfokozók, segédanyagok
Szabályok
A díszítés 89
A vitamin szerepe
Mértékegységek 90
Bárkellékek és segédeszközök
Poharak 90
Koktélok és megnevezések
Mixerszótár 93
Néhány további kifejezés 94
Az italkeverés 95
12. Koktélok 97
Vodka alapú koktélok98
Gin alapú koktélok 103
Cognac alapú koktélok 105
Rum alapú koktélo 106
TEquila alapú koktélok 108
Whisky alapú koktélok 109
Pezsgő alapú koktélok 110
Likőr alapú koktélok 111
Vitamin koktélok 112







Szabó János

Szabó János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szabó János könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
SKYY Shaker School SKYY Shaker School SKYY Shaker School
Állapot:
3.540 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!