A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az erdélyi fejedelemség hadserege 1559-1690

The army of Transylvania 1559-1690

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Zrínyi Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 79 oldal
Sorozatcím: Egy ezredév hadban
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-327-594-8
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

A 896-ban alapított magyar állam, 1000-től keresztény magyar királyság, 1920-ig az egész Kárpát-medencét magában foglalta, a mai Horvátország pedig a magyar szent korona alá tartozó társország volt. Az "Egy ezredév hadban" könyvsorozat ennek az államnak a katonai kultúráját, fegyverzetét, a huszár által méltán világhírű jellegzetes hadviseletét mutatja be hadtörténeti korszakonként színes rekonstrukciós rajzokon, angol és magyar nyelven.

Somogyi Győző (1942) történész, grafikus több évtizede gyűjti és rajzolja a magyar hadtörténelem tárgyi emlékeit, mint hagyományőrző huszár a ruhákat, fegyvereket gyakorlatban is kipróbáló kísérleti régészet művelője. Eddig több mint egy tucat színes albuma jelent meg magyar és német nyelven.

Somogyi Győző

Somogyi Győző műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Somogyi Győző könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem