A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A gyerekek kétszer születnek (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 285 oldal
Sorozatcím: Sirály Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Somogyi Tóth Sándor szerző által dedikált példány. Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Mi a baj Zsolttal? "...kiabál, robbant, ráncigálja az emberek ruháját: figyeljetek, öregek és kiskrapekok! Itt látható Kerekes Zsolti, az érdekes fiú, aki belebrekeg a tanár szövegébe, aki átveri a bámész ürgéket, akinek szeme se rebben, ha megbuktatják, aki higanyt hord a zsebében, és szétgurítja a százezer higanycseppet ott, ahol kedve tartja... Igen, de végül egyedül marad a higanycseppekkel, elfelejtik őt higannyal együtt, a cseppek szétgurulnak, elvesztik ragyogásukat, színtelen, poros, piszkos kis golyók..." Ezt kérdi Kerekes Zsolt, a regény tizenhárom éves hőse, akinek minden lehetősége megvan az értelmes életre, mégis olyan mélypontra jut, mintha egy bombatölcsér fenekén lapulna. Segíthet-e valaki Zsolton? Vagy önerejéből kell a felszínre vergődnie? Somogyi Tóth Sándor izgalmas regénye - amely a kitűnő író első ifjúsági írása - Kerekes Zsolt második megszületésének történetével ezekre a kérdésekre ad megrendítően őszinte választ.

Tartalom

A gyújtogató5
Három szívdobbanás41
Ott ültél a fán?86
Szép kutyavilág115
Te koszos kis huligán!140
A dadogás184
Szegfű és poloska215
Erőt a gyújtópontba!249

Somogyi Tóth Sándor

Somogyi Tóth Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Somogyi Tóth Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem