1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Paprika

Szerző
Fordító
Grafikus
Lektor

Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 302 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-05-3299-9
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal, illusztrációkkal. További illusztrátorok a műben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


The Paprika
by
András Somos
The English edition of this monograph is bound to meet with international interest since the paprika is gaining increasing popularity in many countries not only because of its flavour but also on account of its high vitamin C content. It is no accident that paprika has become known all over the world by its Hungarian name. Its major role in Hungarian diet is traditional, and so are its production and export, consequently the abundant experiences gained in its cultivation and research are definitely worth attention.
Based on the most recent results of cultivation and research, the book embraces every aspect of knowledge concerning paprika, including the history of cultivation in Hungary and all over the world; botanical characteristics and major culti-vars; ecological factors affecting the life process; methods of cultivation and breeding; diseases and pests. One of the special merits of the work is the comprehensive analysis of the current... Tovább

Fülszöveg


The Paprika
by
András Somos
The English edition of this monograph is bound to meet with international interest since the paprika is gaining increasing popularity in many countries not only because of its flavour but also on account of its high vitamin C content. It is no accident that paprika has become known all over the world by its Hungarian name. Its major role in Hungarian diet is traditional, and so are its production and export, consequently the abundant experiences gained in its cultivation and research are definitely worth attention.
Based on the most recent results of cultivation and research, the book embraces every aspect of knowledge concerning paprika, including the history of cultivation in Hungary and all over the world; botanical characteristics and major culti-vars; ecological factors affecting the life process; methods of cultivation and breeding; diseases and pests. One of the special merits of the work is the comprehensive analysis of the current international situation of paprika production. Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv