836.910

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ma szőke vagyok

lány kilenc parókával

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: K.u.K. Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 222 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9887-02-2
Megjegyzés: A borítótáblák kihajthatóak, melyeken a 9 parókáról készült színes fotók láthatóak.

Fülszöveg

Ahány frizura, annyi NŐ?

Sophie van der Stap 21 éves, amikor a rák egy szokatlan formáját diagnosztizálják nála. A feltűnő, életvidám diáklány életének színterévé egyik napról a másikra a kórház steril részlege válik. Ám ezek között a falak között Sophie egy teljesen új világot - a fehér köpenyek, pletykás nővérek és szexis orvosok világát fedezi fel. A közös szobák, a kopaszodás és a szemöldökceruzák világát. Ahogyan a parókák Sophie új létének részévé válnak, úgy talál magára, és nyeri vissza igényét az önkifejezés iránt. Kilenc parókájának minden egyes darabjával más a viszonya, viselésük más és más személyiséget kölcsönöz a lánynak.
Sophie hangja frissítően őszinte és szókimondó, abszurdra való érzékenysége a legváratlanabb pillanatokban készteti mosolyra az olvasót.

Sophie van der Stap

Sophie van der Stap műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sophie van der Stap könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem