A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Tárcsás finomságok

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Kisújszállás
Kiadó: Pannon-Literatúra Kft.
Kiadás helye: Kisújszállás
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím: Szalay könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-251-862-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Könyvek
A tarcsat eredetileg a mezőgazdaságban használták. Örök homály fedi, hogy kinek es mikor jutott eszébe, hogy ezek az öntöttvas vagy acéllapok síitögetésre is alkalmasak.
Az utóbbi időben meglehetősen divatossá váltak, manapság készen lehet kapni siitőtárcsát. Leggyakrabban szelet húsokat, halat, zöldséget sütünk rajta, de készíthetünk lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is. A többi szabadtéri sütési eljárással összehasonlítva a legnagyobb különbség, hogy a felület közepén összegyűlő zsiradékba belemártogathatjuk a húsokat. A tárcsa jobban szabályozható hőt biztosít: egyszerre lehet rajta párolni és sütni is.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Sőregi Éva

Sőregi Éva műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sőregi Éva könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem