1.035.189

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Technológia II.

A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára

Szerző

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-220-387-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Meleg előtételek3
Zöldség- és főzelékfélék3
Tojásételek13
Tojásételek csoportosítása13
Lágy tojások14
Töltött tojások16
Bevert tojások16
Habart tojások19
Edénykében tárolt tojások21
Tálon sült tojások21
Tojáslepények21
Tésztafélék24
Vajastészta készítése24
Rizottók36
Húsok és belsőségek37
Sajtfélék42
Hideg előételek44
Hideg előételek csoportosítása45
Aszpik (aspic)45
Összetett saláta- és főzelékfélék46
Gyümölcsfélék52
Tojásételek53
Pástétomok57
Galantinok64
Kocsonyák66
Húsfélék és felvágottak68
Vegyes ízelítők71
Szendvicsek72
Nyitott szendvicsek73
Csukott szendvicsek75
Dísztálak76
Meleg halételek és egyéb hidegvérű állatokból készült meleg ételek78
Meleg ételek78
Halak és egyéb hidegvérű állatok ismertetése79
Édesvízi fehér húsú halak79
Édesvízi barna húsú halak81
Tengeri fehér húsú halak84
Tengeri barna húsú halak85
Vándorhalak87
A kaviár készítése89
Egyéb hidegvérű állatok89
Édesvízi rák89
Tengeri rákok90
Kagylók90
Béka92
Teknősbéka92
Meleg halételek készítése93
Édesvízi fehér húsú halakból készült ételek93
Édesvízi barna húsú halakból készült ételek94
Tengeri fehér húsú halakból készült ételek102
Tengeri barna húsú halakból készült ételek108
Vándorhalakból készült ételek110
Egyéb hidegvérű állatokból készült ételek112
Édesvízi rák112
Tengeri rákok112
Kagylók113
Béka115
Teknősbéka116
Hideg halételek készítése117
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv