1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Budai séták

Gellérthegy, Szabadsághegy

Szerkesztő

Kiadó: Közlekedés- és Mélyép.tud. Könyv- és Folyóirat V.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím: IBUSZ-útikalauz
Kötetszám: 11
Nyelv: Magyar  
Méret: 11 cm x 8 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hazánk fővárosa, - gyönyörű fekvése, tájszépségekben bővelkedő környéke - szinte páratlan a világvárosok sorában. Nem véletlen, hogy már a régi, tovatünt évezredekben, a római kor és a népvándorlás... Tovább

Előszó

Hazánk fővárosa, - gyönyörű fekvése, tájszépségekben bővelkedő környéke - szinte páratlan a világvárosok sorában. Nem véletlen, hogy már a régi, tovatünt évezredekben, a római kor és a népvándorlás idején magára vonta a figyelmet a Duna középső szakaszának ez a gyönyörű része.
Sok-sok évszázad telt el, míg a régi, kezdetleges településekből, sáncokkal, falakkal megerősített táborokból Pest és Buda városa, s utóbb ezek egyesítéséből Budapest: mai fővárosunk kifejlődött.
Városunk egyik legvonzóbb értéke, hogy a Duna jobbpartját koszorúzó hegyvidék szebbnél-szebb részei könnyen elérhetők. Dolgozóink a főváros házrengetegéből hamarosan a hegyek, völgyek, erdők, fensíkok üdítő környezetébe juthatnak s a madárdalos, ózondús séta- és kiránduló-utak százai, gyermekek és felnőttek ezreit várják a pihenőnapokon.
Rövid tájékoztatónkban a budai hegyvidék azon kirándulóhelyeiről kívánunk megemlékezni, amelyek viszonylag a legkönnyebben, a legkisebb fáradtsággal elérhetők. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv