kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Delta 2000 Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 94 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-8308-21-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Levesek | 14 |
Bakszakállkrémleves | 14 |
Bazsalikomos-fokhagymás leves (pistou) | 16 |
Lencseleves zöld lencséből | 15 |
Sütőtökleves | 16 |
Szójás csirkeleves | 17 |
Zöldségleves parasztosan | 14 |
Előételek | |
Articsóka fűszeres mártással | 18 |
Chablis-i krém | 22 |
Cukkini görögösen | 20 |
Dijoni tojás formákban sütve | 27 |
Mustáros hurkácskák régiesen | 22 |
Pirítós serfőző módra | 25 |
Rákos rántotta | 26 |
Sonkás endívia | 21 |
Spárga | 18 |
Töltött kelkáposzta | 18 |
Virsli nyers sonkával | 24 |
Vörösboros csiga | 23 |
Zöldfűszeres békacomb | 24 |
Halak | |
Halhab kagylóval - olvasztott vajjal | 35 |
Laposhal tálon | 32 |
Lazacpaprikás mártásban | 40 |
Lazacszeletek posírozva | 40 |
Lepényhalpecsenye zöld citrommal | 38 |
Makrélaszeletek keletiesen | 34 |
Mustáros keszeg | 30 |
Nyárson sült Szent Jakab kagyló endíviával | 36 |
Nyelvhalpecsenye Bercy módra | 42 |
Párolt keszeg | 31 |
Pisztráng fóliában | 44 |
Pisztráng zöldségesen | 44 |
Rája habosított vajjal | 38 |
Rákleves fehér vajjal | 32 |
Rombuszhalszeletek zöldségesen | 29 |
Rombuszhal uborkásan | 46 |
Rózsaszín húsú pisztráng sóskával | 46 |
Süllő matrózosan | 39 |
Szent Jakab kagyló sáfrányosan | 36 |
Szent Jakab kagylóval tűzdelt lazac | 41 |
Tintahal amerikai módra | 28 |
Tonhal édesköménnyel | 42 |
Tőkelhalpüré provence-módra (brandale) | 34 |
Tőkehalszeletek kapribogyóval | 28 |
Tőkehal tormamártással | 33 |
Húsételek | |
Bárányhúsos kuszkusz | 68 |
Bárányvelő kapribogyóval | 66 |
Baromficomb | 54 |
Borjúmáj almaecetben | 58 |
Borjúmirigy kucsmagombával | 58 |
Borjúszelet 5-féle fűszerrel | 61 |
Citromos csirke | 52 |
Csirkecomb friss paradicsommal | 62 |
Fiatalgalamb-ragu | 50 |
Fürjsült szőlővel | 48 |
Füstölt sertéslapocka savanyú káposztával | 64 |
Gesztenyés párolt galamb | 51 |
Grillcsirke | 55 |
Gyöngytyúk almával | 52 |
Kacsamell friss fügével | 49 |
Kakukkfüves ürücombszeletek | 67 |
Káposztás fogolypecsenye | 53 |
Lorraine-i húsostál | 64 |
Mandarinos borjúérmék | 63 |
Őzérmék borókabogyóval és laskagombával | 56 |
Pulykaszeletek bécsiesen | 48 |
Sárgarépás párolt bárány | 66 |
Tűzdelt borjúval töltött salátalevelek | 60 |
Vagdalt steak, ahogy én csinálom | 57 |
Zöldségételek | |
Almás vörös káposzta | 75 |
Articsóka portugál módra | 70 |
Bimbóskel füstölt szalonnával | 74 |
Brokkoli | 70 |
Cukkinilegyező | 76 |
Csőben sült póréhagyma | 80 |
Gomba chablis-i módra | 73 |
Jeges karórépácskák | 80 |
Karfiol mimózásan | 74 |
Parajfelfújt | 77 |
Provence-i zöldségtál | 78 |
Sárgarépapüré | 72 |
Szalonnás zöldborsó | 80 |
Szójacsíra zellercsíkokkal | 83 |
Tejszínes burgonya | 82 |
Tejszínes sütőtök | 83 |
Vadarticsóka velővel | 72 |
Zöldség kínaiasan | 79 |
Desszertek | |
Almás-banános torta (flan) | 84 |
Aszalt szilva borban | 86 |
Csokoládés kétszersült | 88 |
Gyümölcskompót | 84 |
Karamelles darás sütemény | 88 |
Madagaszkári puding | 87 |
Őszibarack Condé módra | 86 |
Töltött alma | 85 |
Mártások | |
Béarne-i mártás | 91 |
Besamel | 90 |
Friss paradicsompüré | 92 |
Hollandi mártás | 91 |
Paradicsommártás | 93 |