1.035.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kagúr, a farkas

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 214 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez a történet, amely a havasról és annak négylábú és szárnyas lakóiról szól, csak úgy születhetett meg és úgy kerekedhetett teljessé, hogy megírásánál felhasználtam az öreg és sokat tapasztalt vadászbarátaim elbeszéléseit és megfigyeléseit.
Mellettük még segítségül kellett hívnom a hazai és külföldi - főleg az e téren rendkívül gazdag anyaggal rendelkező szovjet - szakirodalmat, hogy történetem ha színes mese keretében is, de mégis a valóságnak megfelelően tükrözze vissza az erdőségek lakóinak életét.
Brehmtől kezdve, Bársony István, V. Cotta, Fekete István, Herman Ottó, Jávorka-Csapody, M. Prisvin, A. N. Stravoin, Usakov, Vertse Albert, ijfú Xántus János - és az említetteken kívül még sok más, a természet és az erdei állatvilág jeles ismerőjének műve valamint a a kolozsvári Tartományi Erdőigazgatóság vadászati osztályának megértő támogatása nyújtott értékes segítséget a munkámban.

Tóth Kálmán

Tóth Kálmán műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tóth Kálmán könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv