A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Előszó
Kedves kezdő és gyakorló háziasszonyok!
Immáron a harmadik Spájz fortélyokat tartja kezében a kedves olvasó. Örömünkre szolgál, hogy a visszajelzések szerint sikeres a sorozatunk, és segítségükre...
Tovább
Előszó
Kedves kezdő és gyakorló háziasszonyok!
Immáron a harmadik Spájz fortélyokat tartja kezében a kedves olvasó. Örömünkre szolgál, hogy a visszajelzések szerint sikeres a sorozatunk, és segítségükre lehetünk Önöknek abban, hogy a kamrában télire is legyen elrakva a nyár és az ősz terméseiből, finomságaiból. Előző lapszámunkban kitárgyaltuk, mi mindenre van szükségünk a befőzéshez, lakásunkban hol és milyen módon valósíthatjuk meg a házi eltevést, milyen alapvető eszközök beszerzését ajánljuk. Az őszi időszakban - jelen füzetünk megjelenésekor - az egyik aktuális eltevési eljárás a pincében való tárolás, valamint a tartósítás másik legősibb módja, a víz elvonásával történő különböző aszalványok, szárítmányok készítése. Ezért a szokásos befőzési eljárások mellett most erre a két tartósítási módra helyezzük a hangsúlyt. Mit fogunk elrakni? Ami a kertekben érik és a piacon kapható: almát, körtét, dinnyét, szilvát édesen, savanyúan, aszalva, ezenkívül paradicsomot (zölden, pirosan, savanyítva, ivólének, lecsónak), gyökeres zöldségeket, káposztát és végül, de nem utolsósorban gombát. Érdekességként bemutatjuk a kandírozást és többek között megismerkedünk a csatnival, amely az indiaiak gyümölcsökből készült fűszeres édessége. Sok sikert és jó munkát kívánunk!
Vissza
Tartalom
A pince és a kamra 4
Aszalás 6
Itt van az ősz! 10
Az alma 10
A szeder 16
A körte 17
A dinnye 22
Egzotikus finomságok 24
Indiai fűszeres csemegék 25
A szilva 26
Kandírozás 28
A paradicsom 29
A paprika 31
Gomba 32
Receptek a spájzból 33
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.