| Kiadó: | O-Press |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 111 oldal |
| Sorozatcím: | A világ konyhái |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 14 cm |
| ISBN: | 978-836-071-972-5 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal. |
| Levesek | 7 |
| Andalúziai hidegleves | 7 |
| Cocido | 8 |
| En blanco - halleves | 9 |
| Fabada | 10 |
| Madridi pacal | 11 |
| Gazpacho - spanyol hidegleves | 12 |
| Gazpacho de melon | 13 |
| Gazpacho olajbogyóval | 14 |
| Ibériai bableves | 15 |
| Kasztíliai fokhagymaleves | 16 |
| Paradicsom-krémleves | 17 |
| Hideg sóskaleves | 18 |
| Kagylóleves | 19 |
| Zöldborsóleves | 20 |
| Baromfi és húsételek | 21 |
| Boros biftek | 21 |
| Marha carbonada | 22 |
| Cordero con grisante | 23 |
| Sherryben párolt vese | 24 |
| Spanyol pörkölt | 25 |
| Narancsos kacsacomb | 26 |
| Kasztíliai kacsa | 27 |
| Csirkemell fehér vermutos mártásban | 28 |
| Fokhagymás nyúl | 29 |
| Párolt banános csirke | 30 |
| Baszk gombás csirke | 31 |
| Csirke osztrigamártással | 32 |
| Fürjek spanyol módra | 33 |
| Ibériai bélszín | 34 |
| Pollo á la chilindron | 35 |
| Paradicsomos húsgombóc | 36 |
| Spanyol párolt szív | 37 |
| Csirkecomb tabasco mártással | 38 |
| Aragóniai sertéskaraj | 39 |
| Banános sertéskaraj | 40 |
| Halból és tengeri gyümölcsből készített ételek | 41 |
| Atun á la riojana - paradicsomos tonhal | 41 |
| Dorade sóban sütve | 42 |
| Tőkehal spanyol módra | 43 |
| Fokhagymás tőkehal | 44 |
| Andalúziai tőkehal | 45 |
| Tőkehal piros mártással | 46 |
| Baszk tőkehal sütve | 47 |
| Párolt lazac tabascoval | 48 |
| Kapribogyós halas omlett | 49 |
| Porrusalda | 50 |
| Navarrai pisztráng | 51 |
| Sült hal barackos-paprikás körettel | 52 |
| Halfilé garnélarák-mártással | 53 |
| Süllő párolt póréhagymával | 54 |
| Nyelvhal spanyolosan | 55 |
| Ibériai hal burgonyával | 56 |
| Gambas - garnélarák sörös tésztában sütve | 57 |
| Tabascoval sütött garnélarák | 58 |
| Garnélarákkal töltött tojás | 59 |
| Barcelonai napkelte | 60 |
| Paellák és tortillák | 61 |
| Paella á la valencia | 61 |
| Paella tengerigyümölcsökkel | 62 |
| Garnélarákos paella | 63 |
| Paella csirkével és tengerigyümölcsökkel | 64 |
| Árpakásából készített paella | 66 |
| Falusi tortilla | 67 |
| Tortilla darált marhahússal | 68 |
| Saláták, előételek, zöldségételek | 69 |
| Karfiolsaláta | 69 |
| Galíciai paradicsomsaláta | 70 |
| Koktélparadicsom olajbogyóval | 71 |
| Tarisznyarák-saláta | 72 |
| Tonhalsaláta | 73 |
| Spanyol melegszendvics | 74 |
| Spanyol tapas | 75 |
| Palacsinta besamel mártással | 77 |
| Serrano sonka sárgadinnyéval | 78 |
| Baszk padlizsán | 79 |
| Sonkával sült padlizsán | 80 |
| Bab andalúz módra | 81 |
| Spanyol rántotta | 82 |
| Flamenkó tojás | 83 |
| Katalóniai omlett | 84 |
| Töltött paprika | 85 |
| Fokhagymás csiperkegomba | 86 |
| Zöldséges tál | 87 |
| Kasztíliai lencse | 88 |
| Spanyol besamel mártás | 89 |
| Spanyol mártás omletthez | 90 |
| Spanyol paradicsommártás | 91 |
| Fokhagymás spárga kapribogyóval | 92 |
| Katalóniai spenót | 93 |
| Különleges tormamártás | 94 |
| Újburgonya fokhagymás mártással | 95 |
| Sütemények és édességek | 96 |
| Spanyol torta | 96 |
| Churros | 97 |
| Fahéjas csillagok | 98 |
| Mandulás sütemények | 99 |
| Katalóniai flan | 100 |
| Vaníliás flan | 101 |
| Lángoló banán | 102 |
| Vörös füge | 103 |
| Földieper sherryvel | 104 |
| Sangria | 105 |
| Egzotikus gyümölcsökből készült előétel | 106 |
| Besan ke laddoo - édes golyócskák | 107 |