A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Sötét zsaruk

Men in black

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Free Style Entertainment Press Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 238 oldal
Sorozatcím: VOX Könyvek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-03-4622-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Miközben szinte mindenki izgatottan kémleli az eget egy földönkívüli civilizáció felbukkanása reményében, kiválasztott férfiak csoportja tudja az igazságot: azt, hogy földönkívüli lények - itt és most - szabadon sétálnak közöttünk, embereknek álcázva. Ezek a férfiak a földönkívüliek itt tartózkodását figyelő és irányító szupertitkos ügynökségnek dolgoznak, amelynek tagjait mindenki csak így emlegeti: MEN IN BLACK SÖTÉT ZSARUK.
James Edwards belevaló New York-i utcai rendőr, akit K ügynök felvesz a Sötét Zsaruk soraiba. James belép egy világba, ahol az addigi énje megszűnik létezni és ahol kizárólag olyasmit tapasztal, amire legvadabb álmában sem gondolt volna.
Legelső bevetéskor mindjárt ezt a feladatot kapja: mentse meg a Földet attól, hogy az egymás ellen harcoló földönkívüliek csatatere legyen ...mely harc után szeretett bolygónk még úgy sem nézne ki, mint négymilliárd évvel ezelőtt...

Steve Perry

Steve Perry műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Steve Perry könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv