1.034.782

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vampire - Klánregények 1-13.

Toreador/Nosferatu/Tremere/Brujah/Giovanni/Malkáv/Ravnos/Asszamita/Lasombra/Ventrue/Setita/Gangrel/Tzimisce - Vampire, The masquerade sorozat

Szerző

Kiadó: Camelot Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 3.029 oldal
Sorozatcím: Vampire - Klánregények
Kötetszám: 1-13
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Tizenhárom Vértestvér klán vámpírjai irányítják titokban az emberi eseményeket. Közülük a Toreadorokra élvhajhászként tekintenek. Ők ezt el is fogadják, minthogy a szépség, főleg a sajátjuk, megőrzése fő céljuk.
De nem minden Toreadort ilyen könnyű beskatulyázni. Az elbűvölő Victoria Ash, Atlanta híres szépművészeti múzeumát választja cselszövése színhelyéül, hogy a város irányítását átvegye. És noha a szobrász Leopold egyetlen célja műveinek tökéletesítése, rákényszerül, hogy múltja után kutasson, nem is sejtve, hogy ennek következményei alapján megváltoztatják az egész Vértestvériség sorsát.
Ez egy hatalmas 13- részes sorozat, mely a Vértestvérek titokzatos világába kalauzol el. Minden regény egy klán szerepét mondja el ebben az epikus történetben, de minden regény magában is külön egységet képez. A történet itt és most kezdődik, és a vége meg fogja változtatni minden emberi és nem emberi lény sorsát a világon.

Tartalom

Toreador
Nosferatu
Tremere
Brujah
Giovanni
Malkáv
Ravnos
Asszamita
Lasombra
Ventrue
Setita
Gangrel
Tzimisce

Stewart Wieck

Stewart Wieck műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Stewart Wieck könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv