| Kiadó: | Food Time Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | Food Time |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-946-70-1-4 |
| Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
| Almás csirke besamelben | 9 |
| Almás rántott-ropogós | 10 |
| Anyósnyelv bundában | 44 |
| Babos sült csirke | 13 |
| Bakonyi borda | 50 |
| Bakonyi sült jérce | 17 |
| Báránykaraj sajtmártással | 73 |
| Bécsi szelet | 61 |
| Bélszíncsíkok pirítva | 42 |
| Bélszínfilé Colbert módra | 36 |
| Bélszínjava Kedvessy módra | 41 |
| Bohém csirke | 18 |
| Borjúborda Gundel módra | 61 |
| Borjújava töltve | 62 |
| Borjúláb rántva | 63 |
| Borjúmáj párizsi módra | 69 |
| Borjúsült mustáros mártásban | 66 |
| Borjúszelet Dubarry módra | 67 |
| Borjúszelet párizsiasan | 68 |
| Borsós töltött csirke | 29 |
| Bőrös karajpecsenye | 50 |
| Brassói aprópecsenye | 55 |
| Cigánypecsenye | 51 |
| Citromos borjúpecsenye | 68 |
| Citromos májpecsenye | 64 |
| Currys jérce | 13 |
| Csángó pecsenye | 49 |
| Cseresznyés-konyakos kacsa | 19 |
| Csibemell barackmártásban | 18 |
| Csibemellek besamelben | 20 |
| Csirke zöldségpongyolában | 19 |
| Csirkecombok almásan | 8 |
| Csirkemell tojásos gombával | 6 |
| Egybesült angol bélszín | 36 |
| Egybesült sertéscomb | 52 |
| Egybesült szopós malac | 58 |
| Esterházy rostélyos | 37 |
| Fahéjas almás pulykacomb | 11 |
| Fahéjas csibesült | 14 |
| Fekete pecsenye | 14 |
| Francia rakott jérce | 14 |
| Francia ropogós csirke | 21 |
| Franciás marhanyelv | 46 |
| Frikandó vagy egybesült borjúcomb | 66 |
| Frikandó virslivel | 65 |
| Fűszeres marhanyelv | 46 |
| Gombás borjúszeletek | 67 |
| Gyömbéres pulykasült | 11 |
| György pecsenye | 68 |
| Hagymás rostélyos | 38 |
| Hagyományos bifsztek | 36 |
| Hentes felsál | 42 |
| Hevesi borda | 51 |
| Hideg, sült pulykatekercs | 12 |
| Huszárszelet | 40 |
| Isztriai csirke | 21 |
| Jánosfai rakott combok | 21 |
| Jércesült fehérborban | 12 |
| Juhtúrós sertéscomb | 56 |
| Kacsa körtefürdőben | 23 |
| Kacsatekercs | 24 |
| Káposztás töltött csirke | 25 |
| Kapros csirkemell | 25 |
| Karfiolos bárányborda | 73 |
| Karfiolos sültcsirke | 26 |
| Köményes pulykapecsenye | 22 |
| Lecsós-sajtos csirkemell | 48 |
| Libamájas bélszín | 43 |
| Libanyak fasírt | 26 |
| Libanyak pecsenye | 27 |
| Libaropogós | 27 |
| Magyaros rakott rostélyos | 40 |
| Májjal töltött kacsa | 28 |
| Marhanyelv vadasan | 45 |
| Marhasült szicíliai módra | 44 |
| Mátrai borzas | 70 |
| Mázas csirkefalatok | 30 |
| Messinai jérce | 15 |
| Mézes répás pulyka | 10 |
| Mustáros bélszín | 43 |
| Nagymama pecsenyéje | 39 |
| Narancsos kacsasült | 28 |
| Natúr paprikás szelet | 64 |
| Natúr szűzpecsenye | 55 |
| Natúrszelet | 53 |
| Normann szárnyas | 15 |
| Őfelsége madara | 28 |
| Paprikás borda | 52 |
| Paprikás borjúpecsenye | 62 |
| Parmezános májpecsenye | 63 |
| Poprádi csibepecsenye | 13 |
| Pörcös libacomb | 29 |
| Provanszi báránysült | 74 |
| Provanszi töltött pulyka | 22 |
| Puha hagymás felsál | 39 |
| Rakott borjúcombok | 69 |
| Rakott pulykamell | 23 |
| Ramstek (Marhahátszín) | 38 |
| Rántott libamáj | 32 |
| Részeges báránysült | 74 |
| Ropogós töltött csirkemell | 7 |
| Sajtos rác-csirkemell | 6 |
| Sajtos-boros csibecombok | 17 |
| Sárgabarackos pácolt csirkemell | 9 |
| Sertésjava Holstein módra | 57 |
| Sonkás-gombás pulykaropogós | 30 |
| Sörös kakascomb | 16 |
| Sült karaj babsalátával | 57 |
| Sült malackaraj vagy -tarja | 59 |
| Sült oldalas | 53 |
| Szardíniás marhanyelv | 47 |
| Szlovák csirkemell | 7 |
| Szűzpecsenye galuskával | 58 |
| Tanyasi borda | 54 |
| Tárkonyos báránycomb | 75 |
| Töltött báránypecsenye | 76 |
| Töltött borjúpecsenye | 70 |
| Töltött csirkecomb szépasszony módra | 31 |
| Töltött dagadó | 55 |
| Töltött liba vadász módra | 31 |
| Tűzdelt borjú- vagy marhafelsál | 71 |
| Uborkás-kapros kacsasült | 32 |
| Vajdasági csirkecomb | 20 |
| Velő rántva | 65 |
| Zöldséges jérce java | 16 |
| Zöldséges szűzpecsenye | 53 |