1.031.450

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szórakozva is tanulhatsz nyelvet!

Orosz nyelvi kifestőkönyv az általános iskola 4-5. osztályos tanulóinak

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Orosz  
Méret: 20 cm x 28 cm
ISBN: 963-18-1367-3
Megjegyzés: Kifestőkönyv. Tankönyvi szám: 56 285. Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ugye szerettek színezni?
Ezt a kifestőkönyvet azért készítettük, hogy otthon, kedvtelésből, szórakozásként, önállóan is foglalkozhassatok az orosz nyelvvel.
Megadjuk oroszul, hogy mit milyen... Tovább

Előszó

Ugye szerettek színezni?
Ezt a kifestőkönyvet azért készítettük, hogy otthon, kedvtelésből, szórakozásként, önállóan is foglalkozhassatok az orosz nyelvvel.
Megadjuk oroszul, hogy mit milyen színűre fessetek, színezzetek. Ha valaminek a színét nem adtuk meg, azt tetszés szerint színezhetitek. Nemcsak a képeket, hanem az orosz szöveg betűit is kiszínezhetitek. Ez segít benneteket abban, hogy jobban megjegyezzétek a helyes betűformákat, betűkötéseket, a szavak helyesírását, s gyakoroljátok az olvasást is. Amilyen szín szerepel egy kifejezésben, olyan színűek legyenek a kifejezés betűi! Ha pl.: „zöld fenyőfa" szerepel a szövegben, annak minden betűje zöld legyen! A nyomtatott szöveg szavait csak be kell satírozni, az írott szöveg minden betűjének vonalán menjetek végig a színessel.
A 4. osztályosok csak az olvasás és írás tanulása után kezdhetnek a könyv kifestéséhez. Ha nehezebb feladatot találtok - különösen a könyv vége felé-, hagyjátok 5. osztályos korotokra. A hangsúlyt a betű fölé tett vesszővel jelöljük, mint 5. osztályban.
Aki ezt a könyvecskét kifesti, biztos megjegyzi majd a színeket, emellett megfigyelheti, hogy a melléknevek milyen végződésekkel kapcsolódnak a különböző nemű főnevekhez. Ha ismeretlen szót találtok a szövegben, keressétek ki a szótárból! Csak a legvégső esetben forduljatok segítségért szüléitekhez, vagy tanáraitokhoz! Nagyon hasznos lenne, ha színezés közben oroszul mondogatnátok, hogy amit színeztek, mit jelent és milyen színű!
JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS NYELVTANULÁST KÍVÁNNAK
A SZERZŐK Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szórakozva is tanulhatsz nyelvet! Szórakozva is tanulhatsz nyelvet! Szórakozva is tanulhatsz nyelvet! Szórakozva is tanulhatsz nyelvet! Szórakozva is tanulhatsz nyelvet! Szórakozva is tanulhatsz nyelvet!

A kötés megtört, néhány oldalon színezések láthatóak.

Állapot:
1.640 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv