1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Öt tibeti jóga

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 196 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-529-413-8
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


FORMÁLD A TESTED, ÉS ALAKÍTSD ÁT AZ ÉLETED!
Az öt tibeti jógagyakorlat és a hozzájuk tartozó mantrák hozzásegítenek ahhoz, hogy elengedjük gondolkodásunk és viselkedésünk negatív mintáit. A könyv élvezetes és praktikus útmutató a magasztos ideákhoz, és kitaposott ösvényre invitál a személyiség átalakításában.
A könyv célja, hogy segítse az olvasót a mély önmagunkba nézés bátor tettében, hogy segítsen tudatosan áttekinteni az életünket, illetve hogy teljesebb életet élhessünk a nagyobb hála és öröm jegyében.
Az öt tibeti jógagyakorlat jelmondata: Formáld a tested, és alakítsd át az életed! A gyakorlatok növelik a fizikai állóképességet, a hozzájuk tartozó mantrák pedig pozitív hatást gyakorolnak az elmére és a szellemre. Mivel a világ folyamatos áramlásban van, sokszor vagyunk kénytelenek átalakulni, akár készen állunk rá, akár nem. A jól megalapozott és fejlesztő gyakorlatok segítségével szörfözhetünk az élet hullámain, ahelyett, hogy magával vonszolna a változás.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Susan Westbrook

Susan Westbrook műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Susan Westbrook könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv