kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Papp-Ker Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 156 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9418-59-5 |
| Bevezetés | 13 |
| Jó tanácsok a grillezéshez | 13 |
| Jó tanácsok római tálas főzéshez | 15 |
| A nyersanyagok könnyebb mérése | 16 |
| Bográcsban készült ételek | |
| Babgulyás | 19 |
| Bableves füstölt csülökkel | 20 |
| Birkapörkölt | 21 |
| Bográcsgulyás | 22 |
| Borsos tokány | 23 |
| Csirke karalábéval | 24 |
| Csukapörkölt | 25 |
| Csülkös pacalpörkölt | 26 |
| Gombapörkölt | 27 |
| Gombás harcsapaprikás | 28 |
| Gulyásleves | 29 |
| Halászlé | 30 |
| Halpaprikás | 31 |
| Körömpörkölt | 32 |
| Lecsó bográcsban | 32 |
| Nyúlpaprikás bográcsban | 33 |
| Palócleves | 34 |
| Paprikás krumpli kolbásszal | 35 |
| Rizses hús | 36 |
| Sertésragu bográcsban | 37 |
| Tejfölös szarvasragu | 38 |
| Vörösboros marhapörkölt | 39 |
| Zöldbableves bográcsban | 40 |
| Grillen készült ételek | |
| Almás csirkemáj fóliában | 43 |
| Almával töltött sonka | 43 |
| Balzsamos-borsos karaj | 44 |
| Barbacue csirkecomb | 45 |
| Barbacuer tarja | 46 |
| Boros rostélyos | 47 |
| Burgonyaszeletek roston | 47 |
| Cigánypecsenye roston | 48 |
| Citromos pácolt hátszín | 48 |
| Citromos pulykamell | 49 |
| Cukkini roston | 49 |
| Csípős csirkemell | 50 |
| Fokhagymás bárány szelet | 51 |
| Fokhagymás busa roston | 52 |
| Fűszeres busa szelet | 52 |
| Fűszeres dagadó | 53 |
| Grillezett bélszín | 53 |
| Grillezett padlizsán | 54 |
| Grillezett paradicsom | 54 |
| Grillezett szűzpecsenye | 55 |
| Gyömbéres sertésmáj | 55 |
| Hamburger hús | 56 |
| Káposztával sült pontyszelet | 56 |
| Lazacszeletek | 57 |
| Lecsós csirkecombok | 57 |
| Majorannás karaj | 58 |
| Mustáros hátszínszelet | 58 |
| Narancsos roston sült csirke | 59 |
| Padlizsán gombával töltve | 59 |
| Paprikás halszeletek | 60 |
| Parajos csirkemell rolád | 60 |
| Parázson készült grillezett hal | 61 |
| Pisztráng zöldfűszerekkel | 61 |
| Ponty parázson sütve | 62 |
| Ropogós csirkeszárny | 62 |
| Ropogós pulykacomb | 63 |
| Roston sült keszeg | 63 |
| Rozmaringos csirke | 64 |
| Rozmaringos hagyma | 64 |
| Sárgarépa köntösben | 65 |
| Sült homár | 65 |
| Sült lilahagyma | 66 |
| Sült paprika | 66 |
| Sült paradicsom | 67 |
| Sült keszeg | 67 |
| Szardínia faszénparázson sütve | 68 |
| Szójás kacsamell | 68 |
| Töltött paprika roston sütve | 69 |
| Töltött paradicsom | 70 |
| Tőkehal cukkinivel | 71 |
| Virsli roston, burgonyával | 72 |
| Vörösboros hátszín | 73 |
| Zöldséges batyu | 74 |
| Lávakövön sültek | |
| Borjúfilé pepperonival | 77 |
| Halfasírt | 77 |
| Halrudacskák pestóval | 78 |
| Hering burgonyaszirommal | 79 |
| Máj almakarikákkal | 80 |
| Májsajt buggyantott tojással | 80 |
| Oldalas körtével | 81 |
| Sült laskagomba | 81 |
| Zsályás borjú | 82 |
| Zsemlemorzsás sajt | 82 |
| Nyárson sültek | |
| Almás hal nyárson | 85 |
| Angolna nyárson | 85 |
| Bélszínkockák nyárson | 86 |
| Borjúmáj nyárson | 86 |
| Citromos ráknyárs | 87 |
| Csirkefalatok ananásszal | 87 |
| Fűszeres marhavagdalt | 88 |
| Gyömbéres csirkenyárs | 88 |
| Gyömbéres marhanyárs | 89 |
| Gyümölcsös csirkenyárs | 89 |
| Kolbásznyárs | 90 |
| Májszeletek nyárson | 90 |
| Malac nyárson sütve | 91 |
| Mexikói saslik | 91 |
| Nyárson sült feta sajt | 92 |
| Pisztráng nyárson sütve | 92 |
| Pulykamell szeletek ananásszal | 93 |
| Rablóhús | 93 |
| Sajtos nyárs | 94 |
| Sonka-kolbász nyárson sütve | 94 |
| Szalonnás-gombás nyárs | 95 |
| Szalonnás virslifalatok nyárson | 95 |
| Tonhal nyárson sütve | 96 |
| Tőkehal nyárson sütve | 96 |
| Virsli nyárson | 97 |
| Zöldséges nyárs | 97 |
| Zsiványpecsenye | 98 |
| Római tál kemencében sütve | |
| Brokkoli tejszínmártásban | 101 |
| Burgonyafelfújt | 101 |
| Burgonya-hagymafelfújt | 102 |
| Currys sügér | 103 |
| Csülök savanyú káposztával | 104 |
| Fejes káposzta szalonnával | 105 |
| Haltekercsek póréhagymán | 105 |
| Karfiolfelfújt sonkával | 106 |
| Kelkáposzta karajjal és kolbásszal | 106 |
| Lencse pácolt bordával | 107 |
| Májpástétom | 108 |
| Parajfelfújt | 109 |
| Pikáns szarvasgerinc | 110 |
| Pulyka gombával | 110 |
| Római zöldbab | 111 |
| Töltött kacsa | 111 |
| Töltött pulykacomb | 112 |
| Zöldségragu | 112 |
| Saláták | |
| Babsaláta | 115 |
| Brokkolisaláta | 115 |
| Burgonyasaláta | 116 |
| Céklasaláta | 116 |
| Céklás almasaláta | 117 |
| Franciasaláta | 117 |
| Frankfurti saláta | 118 |
| Gombasaláta | 118 |
| Hagymasaláta | 119 |
| Karfiolsaláta | 119 |
| Káposztasaláta | 120 |
| Kukoricasaláta | 120 |
| Lencsesaláta | 121 |
| Majonézes zellersaláta | 121 |
| Majonézes zöldborsó | 122 |
| Mustáros zöldbab | 122 |
| Paprikasaláta | 123 |
| Paradicsomsaláta | 123 |
| Patiszonsaláta | 124 |
| Reteksaláta | 124 |
| Sonkasaláta | 125 |
| Spárgasaláta | 125 |
| Szardíniás gombasaláta | 126 |
| Tonhalsaláta | 126 |
| Töksaláta | 127 |
| Uborkasaláta joghurttal | 127 |
| Uborkasaláta tejföllel | 128 |
| Hideg levesek | |
| Boros körteleves | 131 |
| Görög gyümölcsleves | 131 |
| Gyümölcsös tejleves | 132 |
| Hideg áfonyaleves | 133 |
| Hideg joghurtleves | 134 |
| Hideg kaporleves | 134 |
| Jeges paradicsomleves | 135 |
| Meggyleves | 136 |
| Őszibarackkrém leves | 137 |
| Rebarbara leves | 138 |
| Ribizli leves | 139 |
| Sárgadinnyeleves | 139 |
| Tejszínes eperleves | 140 |
| Uborka leves | 140 |
| Pikáns ízesítők - mártások | |
| Citromos vaj | 143 |
| Csípős babmártás | 143 |
| Fokhagymás vaj | 144 |
| Fűszervaj | 144 |
| Gombás vaj | 145 |
| Kapros vaj | 145 |
| Köményes-hagymás vaj | 146 |
| Paradicsomos mártás | 147 |
| Szójás páclé | 147 |
| Tárkonyos vaj | 148 |
| Desszertek | |
| Banán roston sütve | 151 |
| Borsos körte | 151 |
| Grillezett alma | 152 |
| Grillezett ananász | 152 |
| Grillezett eper narancslikőrrel | 152 |
| Grillezett füge | 153 |
| Grillezett narancs | 153 |
| Sült kukorica | 153 |
| Sült tök | 154 |
| Szilva dióval | 154 |
| Palacsintafelfújt | 155 |
| Tejberizs | 156 |