| Kiadó: | Keravill |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 111 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-02-8936-9 |
| Megjegyzés: | Az egyik szerző, Stadler Mari által dedikált példány. |
| Bevezetés | 9 |
| Tanácsok és tudnivalók | 11 |
| Levesbetétek | 15 |
| Ötletek a bundázáshoz | 19 |
| Rántott zöldségfélék | 25 |
| Halételek | 31 |
| Húsételek | 35 |
| Nyársonsültek | 45 |
| Feltétek | 49 |
| Köretek | 57 |
| Könnyű vacsoraételek | 65 |
| Édességek | 73 |
| Fánkok | 83 |
| Lángosok | 93 |
| Mélyhűtött ételek sütése | 99 |
| Tárgymutató | 103 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.