1.034.878

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütemények, tészták könyve III.

222 torta-, puding-, felfújt-, sütemény-, felvert- és hengerelttészta-, fagylalt-, parfé-, krém- és gyümölcsös édesség recept

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta

Kiadó: Origo-Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 170 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 16 cm
ISBN: 963-7405-59-3
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető5
Torták7
A tortakészítés általános tudnivalói9
Felvert alaptészták11
Felvert torták13
Egyéb torták42
Pudingok, felfújtak51
A felfújtakról, pudingokról53
Alapmasszák54
Édes pudingok55
Sós pudingok69
Édes felfújtak73
Sós felfújtak77
Sütemények81
A felvert tésztákból készült süteményekről84
Felvert tésztákból készült sütemények86
Egyéb sütemények112
Hengerelt tészták117
A hengerelt tésztákról118
Marcipán alaptészták119
Marcipán készítmények120
Teasütemények123
A teasüteményekről124
Édes teasütemények125
Sós teasütemények129
Fagylaltok, parfék, poharas krémek133
A fagylaltokról134
Fagylaltkészítmények136
A parfékról139
A poharas krémekről139
Gyümölcsös készítmények143
A gyümölcsös édességekről144
Gyümölcsös készítmények145
Krémek, mázak, mártások, öntetek153
Krémek154
Mázak158
Édes mártások és öntetek160
Sós mártások és öntetek163
Felhasznált irodalom167
Receptek betürendes mutatója169
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv