A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Sütés-főzés tejtermékekkel

Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Mester Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: A világ kedvenc ételei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg



(^UTÉS-FÖZÉS TEJTERMÉKEKKEL
A tejtermékek a világon mindenhol központi szerepet játszanak a konyhaművészetben. Akár az orosz sztyeppékról származó kecskesajtot, akár a devoni gazdaságok egyikében készült tejfölt vesszük alapul, bizonyos, hogy rengeteg olyan sós vagy édes recept alapját képezik, amelyeket igazán érdemes kipróbálni.

Ennek a pompás ételnek a jellegét a görög fetasajt és a jriss zöldségek páratlan íze adja
Kápráztassa el vacsoravendégeit ezzel a csodálatos édességgel, amelynek már a látványa is étvágygerjesztő

Svájc híres tejtermékeiről, biztos, hogy ez a sajtos-rácsos pite sem okoz majd családAst
Klasszikus sajtfelfújt — szinte hihetetlen, de ezt a szuflét valóban rendkívül könnyen el lehet készíteni Fondü háromféleképpen -a 70-es évek sztárja izgalmas változatokban újra itt van Csirke tikká —
mindenki kedvenc indiai étele korántsem csak a gyorséttermi kínálatból
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Sütés-főzés tejtermékekkel Sütés-főzés tejtermékekkel Sütés-főzés tejtermékekkel

Olvasatlan példány.

Állapot: Újszerű
2.240 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!