| Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 95 oldal |
| Sorozatcím: | Dr. Oetker |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 26 cm x 19 cm |
| ISBN: | 963-9485-26-8 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Húsok és felvágottak | |
| Tejszínes áfonyás csirkemell | 10 |
| Rozmaringos bárányborda | 12 |
| Zöldfűszeres mustáros sertéssült | 14 |
| Pikáns csirkecomb | 16 |
| Csípős csirkeszárny | 18 |
| Currys virsli változatok | 20 |
| Tavaszi tál sertéssülttel | 22 |
| Édes-savanyú sertésszűzpecsenye | 24 |
| Kis húsgombócok orosz módra | 26 |
| Töltött csirke | 28 |
| Sajtos vagdalt roládok | 30 |
| Tűzdelt báránycomb alufóliában | 32 |
| Mustáros sertéssült | 34 |
| Fóliában sütött kacsa hagymával | 36 |
| Csirkeragu uborkával és kaporral | 38 |
| Halak | |
| Lazacpisztráng zöldségágyon | 40 |
| Garnéla édesköménnyel | 42 |
| Nyárson sült kagylók | 44 |
| Tőkehal paradicsommal és póréhagymával | 46 |
| Ázsiai lazacfilé | 48 |
| Töltött lepényhal burokban | 50 |
| Zöldfűszeres fokhagymás tanhalsteak | 52 |
| Pisztráng ezüst köntösben | 54 |
| Provence-i tőkehalfilé | 56 |
| Laposhal zöldségekkel | 58 |
| Kapros lazacszeletek salátával | 60 |
| Makréla mediterrán módra | 62 |
| Fóliában grillezett tőkehalfilé | 64 |
| Fóliában pácolt lazacfilé | 66 |
| Zöldségek és burgonya | |
| Sült padlizsán | 68 |
| Fóliában párolt zsenge zöldségek | 70 |
| Pereronata | 72 |
| Cukkinival töltött édeskömény | 74 |
| Fóliában grillezett burgonya zöldfűszeres túróval | 76 |
| Fóliában sült burgonya tejfölös szósszal | 78 |
| Burgonya különféle haltöltelékkel | 80 |
| Zöldségek sajttal mediterrán módra | 82 |
| Fóliás burgonya raclette sajttal | 84 |
| Póréhagymatekercsek paprikás rizzsel | 86 |
| Camembert savanyú zöldségekkel | 88 |
| Kenyér és zsemle | |
| Bagett kapros fokhagymás vajjal | 90 |
| Fűszeres pizza-zsemlék | 92 |