1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1996/3.

Gasztronómiai magazin - XX. évfolyam 3. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Jó magyar konyha
Kora nyári menünk2
Borozgatós országjárás: Bükkalja, Eger6
Olvasók és hallgatók receptjei8
Lakomák és áldomások10
Jegyünk szerint12
Olimpia
Édesanyám főztje: dr. Schmitt Pál14
Mesterfogások más konyhákból16
Az őszibarack állmában18
Két karrier20
A kalapácsvető gourmand: Zsivótzky Gyula21
Bajnokok séfje: Kurucz Antal22
Aranypolgárok24
Aki mesél: Székely Éva26
Világasztal
Zöldbab olaszosan28
Fagyos francia ötletek33
Tartósítás
Fűszerező36
Nyersen mélyhűtve38
Fóliahegesztő ismerető40
Dzsem, lekvár és zselé eperből, haladóknak42
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság: eper44
"Bőrre menő" zöldség-gyümölcs45
Az én reformkonyhám: tök46
Mikrohullámhosszon48
Takarékosan
Fortélyok51
Nehéz idők olcsó receptjei60
Lépésről lépésre
Sajtos-tejfölös cukkinilepény kezdőkenk52
Vegetáriánus vegyes ízelítő54
Egrestorta56
Konyha és környéke
Újdonság34
Vacsoravendég voltam a Csehák-Békesi házaspárnál62
Szívós kis törpék64
Konyhakerti kalauz65
Szakácskönyvkritika67
John Updike: Nyúlketrec68
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv