kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 447 oldal |
| Sorozatcím: | Ipari szakkönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal. |
| Előszó | 13 |
| A sütőipar nyersanyagai | 15 |
| Alapanyagok | 15 |
| Liszt | 16 |
| Víz | 72 |
| Segédanyagok | 74 |
| Élesztő | 74 |
| Só | 80 |
| Lisztjavító adalékok | 82 |
| Járulékos anyagok | 93 |
| Tej és tejtermékek | 93 |
| Zsiradékok | 109 |
| Cukor | 125 |
| Tyúktojás | 130 |
| Tojáskonzervek | 136 |
| A tojás technológiai hatása | 138 |
| Fűszerek | 140 |
| Töltelékanyagok | 143 |
| Kenyér | 151 |
| Nyersanyagok előkészítése | 151 |
| A liszt előkészítése | 152 |
| A víz előkészítése | 156 |
| Az élesztő előkészítése | 158 |
| A só előkészítése | 159 |
| Tésztakészítés | 163 |
| Közvetett tésztakészítés | 163 |
| Közvetlen tésztakészítés | 182 |
| A tésztakészítés eszközei | 184 |
| Folytonos tésztakészítés | 190 |
| Tésztafeldolgozás | 198 |
| Osztás és mérés | 199 |
| Alakítás | 200 |
| A tésztafeldolgozás eszközei | 201 |
| Kelesztés | 208 |
| A kelő tészta átalakulása | 209 |
| A kelesztés eszközei | 210 |
| Sütés | 212 |
| A sütés elmélete | 212 |
| A sütés technológiája | 215 |
| Kemencék | 219 |
| Készáru-kezelés | 228 |
| Hűtés | 228 |
| Tárolás | 230 |
| Szállítás | 231 |
| Kenyérhibák | 232 |
| A nyersanyagok által előidézett kenyérhibák | 233 |
| A helytelen technológiai okozta kenyérhibák | 236 |
| A kenyér elöregedése | 239 |
| Kenyérbetegségek | 241 |
| Kenyérnyúlósodás | 241 |
| "Véres kenyér" betegség | 246 |
| Penészedés | 247 |
| Kenyérfajták | 248 |
| Búzakenyerek | 249 |
| Búza-rozs kenyerek | 264 |
| Rozskenyerek | 270 |
| Fehértermék | 279 |
| A fehértermék lisztje | 280 |
| A fehértermékek csoportosítása | 284 |
| Vizestésztából készült fehértermékek | 285 |
| Tejestésztából készült fehértermékek | 307 |
| Egyszerű vajastésztából készült termékek | 345 |
| Tojással dúsított egyszerű vajastésztából készült termékek | 351 |
| Nehéz vajastésztából készült termékek | 387 |
| Különleges eljárással készült termékek | 432 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.