kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Agrárszakoktatási Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 102 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-9185-87-6 |
| Megjegyzés: | Tankönyvi szám: É-345 |
| Előszó | 5 |
| Mértékegységek, átváltásuk | 7 |
| Fogalmak és meghatározásuk | 8 |
| Fontosabb képletek és összefüggések | 47 |
| Nyersanyagok minőségi követelményei | 52 |
| Ajánlott anyagösszetételek | 55 |
| Dagasztási módok jellemzői | 63 |
| Nyersanyagok előkészítésének műveletei | 63 |
| Diagramok | 64 |
| Termékek vonatkozó gyártástechnológiai adatai | 66 |
| Késztermékek minőségi követelményei | 75 |
| Gyakrabban előforduló termékhibák és azok okai | 87 |
| Sütőipari termékek előállítására és forgalmazására vonatkozó előírások | 90 |
| Az adalékokról | 97 |
| Irodalomjegyzék | 101 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.