1.034.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Botrányos viszonyok

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 412 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5692-63-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Három történet egy könyvben, a romantikus irodalom koronázatlan királynőjétől. A főszereplők csintalan rosszfiúk, akikkel nem igazán lehet finom társaságban mutatkozni. Viszont ellenállhatatlanok...
LOPOTT GYÖNYÖR - Mernek grófja, Sebastian Blake elmenekült a rangjával járó felelősség elől, és kalóznak állt. De egy furcsa zsákmányt szerez: egy nőt, aki azt állítja, hogy az ő menyasszonya. A házasságot még apáik írták alá a nevükben.
LUCIEN KOCKÁZTAT - Lucien Remington semmiféle szabályt nem tart be, sem a hálószobában, sem az üzleti életben. Amit akar, azt megszerzi. De igazán csak Lady Julienne kegyeire vágyik.
AZ ŐRÜLT HERCEGNÉ - Hugh La Coeur sosem akart gróf lenni. Nem vágyik több felelősségre, mint ami a nőkkel és a fogadásokkal jár. Kivétel az özvegy hercegné, a szenvedélyes Charlotte. A gróf először életében szeretné magára vállalni ezt az édes terhet, amit a nő jelent.

Sylvia Day

Sylvia Day műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sylvia Day könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv