| Kiadó: | Élelmezésipari Tervező Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 36 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Megjelent 300 példányban. Kihajtható melléklettel. |
| Pápay Imre: Kis, közép és nagy sütőüzemek létesitésének technológiai koncepciói | 5 |
| Szabó Ferenc: Sütőüzemek tervezésének épitészeti kérdései | 14 |
| Payer Attila: Sütőüzemek korszerü fütési és légtechnikai megoldásának lehetőségei és előnyei | 22 |
| Gajdos Ferenc: Sütőüzemek létesitésének és üzemeltetésének közgazdasági kérdései | 28 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.