1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húgom Zsuzsika

Szerző

Kiadó: Irodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 231 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az emlékezetes Gondos atyafiság íróját ebben az új regényében nem a "sok ember közös dolga" érdekli, hanem voltaképpen csak egyetlenegy emberé, Zsuzsikáé, akinek a "sok ember" között meg kell találnia a maga egyéni útját, ki kell alakítania a maga egyedüli emberi és emberséges életét. Ezt a feladatot vállalja és oldja meg ez az új regény megrázó művészi erővel. A regény főhőse egy rajongó természetű leány, aki hatéves korában leesett egy hintáról, gerincsérülést szenvedett, kórházból kórházba került, növekedésével visszamaradt, s emiatt állandó kisebbrendűségi érzéssel küszködve harcolja ki és menti át csalódásain keresztül egyetlen nagy és tiszta szerelmének önmagán is túlmutató emberi értéket: az anyaságát. Szabó Gyula mestere az emlékezetes irodalmi hősök teremtésének. A pajzánul is tiszta, harmatos üde Gondos Eszter mellé most társat teremtett ebben a regényében: a hét poklokat megjárt, s mégis eredeti tisztaságában az anyaság megnyugtató révébe érkezett okos Zsuzsikát.

Szabó Gyula

Szabó Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szabó Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv