1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kéz mágiája

Kézelemzés, tenyérjóslás, szépségápolás, mudrák/A Wellness magazin melléklete/Wellness stílus

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím: Wellness
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Több mint tizenöt éve foglalkozom az évezredek egyik legvitatottabb tudományának tartott kiromantiával, a kéz elemzésével, A témának rengeteg ellenzője van, hiszen sokan nem tartják... Tovább

Előszó

Több mint tizenöt éve foglalkozom az évezredek egyik legvitatottabb tudományának tartott kiromantiával, a kéz elemzésével, A témának rengeteg ellenzője van, hiszen sokan nem tartják elképzelhetőnek, hogy létezik olyan tapasztalati tudomány amelyik képes feltárni az emberi lélek mélyebb dimenzióit, és közben rávilágíthat a jövőre is. De még népesebb azoknak a tábora, akik hisznek benne, és egy biztos: senki sem marad vele szemben közömbös. Sőt, az ellenzők is olykor szívesen szétnyitják tenyerüket a kézelemzőnek, és érdeklődve hallgatják a személyiségükről, életkilátásaikról szóló mondatokat.
A tenyérelemzés népszerűségének titka az emberi kíváncsiság, a rejtélyek felkutatása, az ismeretlen feltérképezése és a jövőbe tekintés iránti vágy, Ez a vágy egyidős az emberiséggel, és mivel a kéz mindig szem előtt van, ha megfelelő ismeretekkel rendelkezünk, elegendő egyetlen pillantás, és máris tudjuk, kivel hozott bennünket össze a sors. Aztán, ha magunk felé fordítjuk az illető tenyerét, még tisztább képet kaphatunk: nemcsak az erősségeiről és a gyengeségeiről, hanem arról is, hogy milyen sors vár rá, Kis füzetünket figyelmesen forgatva ön is olyan információk és élmények birtokába juthat, amelyek új szellemi távlatokat nyithatnak meg, Ezek nemcsak boldogíthatják, hanem segítségükkel egyes, látszólag érthetetlen dolgokra is magyarázatot kaphat.
A hosszú évek tapasztalata azonban azt mondatja velem, hogy mielőtt bármit is mondanánk egy kéz vonalai alapján, győződjünk meg nagyon alaposan a látottakról. Egy adott témában mindig legalább két azonos jelet kell észlelnünk, és csak ezután beszélhetünk róla. Ennek hiányában az ellentmondások hálójába gabalyodhatunk, s ez a kedvünket szegheti. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv